• پنجشنبه / ۹ آذر ۱۳۹۶ / ۱۷:۴۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96090904817
  • خبرنگار : 71518

پورموسوی: این پیروزی را به بازیکنانم تقدیم می‌کنم

پورموسوی: این پیروزی را به بازیکنانم تقدیم می‌کنم

سرمربی تیم فوتبال فولاد خنوزستان می‌گوید بازیکنانش با وجود حواشی اخیر تمرکزشان را از دست ندادند.

به گزارش ایسنا، سید اکبر پورموسوی پس از پیروزی تیمش برابر سپید رود رشت اظهار کرد: می‌خواهم این پیروزی را به بازیکنانم تقدیم که که طی هفته گذشته با وجود حواشی که وجود داشت تمرکزشان را از دست ندادند و با تمام وجود برای تیم تلاش کردند. پیروزی امروز هم حاصل تلاش بازیکنان است.

وی افزورد: در طول بازی فقط ۱۰ دقیقه تحت فشار تیم حریف بودیم که در ادامه سعی کردیم از این فشار خارج شده و به دروازه حریف فشار بیاوریم. البته حریف به بازی بلند روی آورده بود که به همین خاطر مجبور شدیم عقب بکشیم. امروز دو تعویض اجباری داشتیم و به همین خاطر نتوانستیم تعویض‌های تاکتیکی انجام دهیم تا هم نقاط ضعفمان را بپوشانیم و هم نفس تازه‌ای به تیم بدهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha