• شنبه / ۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96100200574
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مجید صالح: با استقلال به توافق نرسم از طریق مراجع قانونی اقدام می‌کنم

مجید صالح: با استقلال به توافق نرسم از طریق مراجع قانونی اقدام می‌کنم

مربی پیکان درباره طلب‌هایش از استقلال گفت: اگر به توافق دست نیابیم از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهم‌کرد.

مجید صالح در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تساوی پدیده و پیکان در هفته نخست دور برگشت مسابقات لیگ برتر اظهار کرد: در هر دو دور رفت و برگشت شاهد بازی زیبایی از دو تیم پیکان و پدیده بودیم. صحنه‌های خلاقانه و موقعیت‌ گل‌های زیبایی برای هر دو تیم رقم خورد اما در نهایت با تساوی به پایان رسید.

او درباره افت تدریجی پیکان گفت: دور برگشت را مثل دور رفت آغاز کرده‌ایم، بازی رفت هم با پدیده در تهران به نتیجه یک بر یک دست یافتیم. امیدوارم با اضافه و هماهنگ شدن بازیکنان جدید دور برگشت را بهتر ادامه دهیم.

صالح درباره طلبش از استقلال گفت: رقم طلبم را نمی‌گویم اما بدانید که خیلی زیاد است. دو سه بار با مدیران استقلال صحبت کردیم اما به نتیجه خاصی نرسیدیم. اگر روال به شکلی نباشد که به توافق برسیم، مجبورم به AFC شکایت کنم. تمام بازیکنان و مربیانی که در استقلال حضور داشته‌اند به این تیم علاقه داشته‌اند اما تمامی ما زندگی شخصی خود را داریم که هزینه دارد.

وی درباره اقدام دولت برای بدهی این دو باشگاه و نحوه اخذ مجوز حرفه‌یی سرخابی‌های پایتخت افزود: اگر راهی نباشد مجبوریم از طریق مراجع قانونی اقدام کنیم. به درست و غلط بودن ورود دولت به این مقوله کاری ندارم.

مربی پیشین استقلال افزود: بسیاری از ما حاضریم حتی بر سر طلب‌های خود تعامل کنیم و بخشی از آن را ببخشیم اما اختلاف رقم زیاد است. 

صالح درباره شانس تیم ملی برای صعود به مرحله بعدی جام جهانی گفت: در گروه سختی قرار داریم اما برای صعود شانس داریم. بازی اول با مراکش بسیار مهم است و نتیجه این بازی می‌تواند روند کار ما را در صعود از گروه مشخص کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha