• چهارشنبه / ۶ دی ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 96100603223
  • منبع : نمایندگی زنجان

دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری زنجان خبر داد:

مطالعه ۳ پارک برای ایجاد شهرک اسکان اضطراری در استان زنجان

مطالعه ۳ پارک برای ایجاد شهرک اسکان اضطراری در استان زنجان

ایسنا/زنجان دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری زنجان گفت: ۳ پارک برای ایجاد شهرک اسکان اضطراری در استان مطالعه شده است.

به گزارش ایسنا، جواد اسدی در حاشیه نشست تخصصی تحلیلی زلزله‌های اخیر کشور که همزمان با هفته ملی ایمنی برگزار شد، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر مطالعه اسکان در زمان بحران در استان به پایان رسیده و سه پارک برای این مهم در نظر گرفته شده است.

این مسئول با اشاره به اتفاقات پس از زلزله کرمانشاه، ادامه داد: موفقیت این طرح و اقدامات انجام شده مشروط به اعتماد و استقبال مردم از این کمپ‌های اسکان است، چراکه پس از زلزله کرمانشاه شاهد آن بودیم که مردم برای اسکان در این کمپ‌ها و چادرها استقبال نکردند.

وی افزود: در حال حاضر سه پارک برای اسکان در نظر گرفته شده که پارک ملت یکی از این پارک‌ها است و به دنبال آن هستیم که آنچه که در پارک چیتگر در رابطه با ایجاد سکوها، تعیین محل درمانگاه، مدرسه، تامین آب شرب و ... انجام شده، با اعتبارات استانی و یا داخلی اجرا کنیم.

اسدی با اشاره به ضرورت ایجاد شهرک اسکان اضطراری در مواقع بحران، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در زنجان دو سوله مدیریت بحران و ۶ ایستگاه آتش‌نشانی وجود دارد. همچنین باید توجه داشت که مدیریت بحران علمی جدید است و تا رسیدن به مدینه فاضله و مطلوب شهرسازان، فاصله وجود دارد.

دبیر ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری زنجان، یادآور شد: باید باورپذیری خطر در شهرها را در مسئولان ایجاد و افزایش دهیم و باید توجه کرد که با وجود گسل‌هایی که در شهر وجود دارد، در صورت بروز بحران و نبود آموزش‌ها و فرهنگ‌سازی برای جامعه هدف، مشکلات بسیاری به وجود خواهد آمد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha