• جمعه / ۸ دی ۱۳۹۶ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96100804229
  • خبرنگار : 71595

روانخواه: توقع نداشتم هواداران به ما اعتراض کنند/ شعارها جهت‌دار است

روانخواه: توقع نداشتم هواداران به ما اعتراض کنند/ شعارها جهت‌دار است

سرمربی تیم فوتبال سپیدرود رشت ایده آل نبودن تیمش در این بازی را می پذیرد اما از اعتراض هواداران تیمش متعجب شده است.

به گزارش ایسنا، امید روانخواه در نشست خبری پس از دیدار سپیدرود و مشکی‌پوشان اظهار کرد: از ابتدا می‌دانستیم که بازی سختی در پیش داریم. فلش‌بک باید به قبل از بازی بزنیم، در پست دفاع آخر با مشکل روبه‌رو بودیم زیرا آهی مصدومیت سختی داشت ک مجبور شدیم چون ذخیره نداشتیم از وی استفاده کنیم.

وی افزود: بهانه نمی‌آورم اما ایده‌آل نبودیم، می‌شد در دقایق نخستین نیمه اول به گل برسیم اما نشد. فاصله ۲ گل نبود، از ابتدا هم‌قسم شدیم برای بقا و به این مهم می‌رسیم.

روانخواه درباره اعتراضات هواداران تیمش گفت: از این اتفاق شوکه شدم، توقع نداشتیم که اینچنین برخورد کنند زیرا تازه هدایت تیم را برعهده گرفته‌ایم و بازی قبل را هم بردیم. شاید برخی افرادی که بین تماشاگران بودند، هوادار واقعی نبودند.

وی افزود: شعارها جهت‌دار بود. بازیکنانم گوششان را روی این اتفاقات بسته‌اند.

مدیر رسانه‌ای تیم سپیدرود پس از پرسشی مبنی بر اینکه آیا شعار هواداران نشات گرفته از طرف سرمربی قبلی این تیم است، نشست خبری را تمام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha