• شنبه / ۹ دی ۱۳۹۶ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96100904660
  • خبرنگار : 71572

آل‌نعمه: فکر نمی‌کنم جلوی پرسپولیس بازی کنیم

آل‌نعمه: فکر نمی‌کنم جلوی پرسپولیس بازی کنیم

بازیکن تیم نفت تهران می‌گوید شرایط تیمش به شکلی نیست که بتواند مقابل پرسپولیس بازی کند.

به گزارش ایسنا، احمد آل‌نعمه درباره وضعیت تیم نفت تهران گفت: اول فصل اتفاقاتی برای ما رخ داد و حالا می خواهیم تکلیف ما روشن شود. ما در یک نامه کتبی که کل بازیکنان امضا کردند، خواستیم تکلیف روشن شود و در غیر این صورت فسخ یک طرفه کنیم و به تیم‌های دیگر برویم.

او افزود: بازی که دیگر نمی‌توانیم بکنیم. ما نه زمین تمرین داریم و نه سرمربی داریم. با تیم بزرگ پرسپولیس بازی داریم و شرایط سخت است. نمی‌توانیم در آن بازی شرکت کنیم.

بازیکن نفت تهران ادامه داد: وثوق احمدی گفت که خبرهای خوبی در راه است و امیدواریم در این ۴۸ ساعت اتفاقات خوبی رخ دهد. دوست داریم این تیم ریشه‌دار در تهران بماند. بازیکنان نفت در سال‌های قبل امروز در استقلال و پرسپولیس هستند. نمی‌شود با ۴ یا ۵ نفر بازی کرد. امیدوارم اتفاق خوبی رخ دهد.

وی درباره فسخ یک طرفه قراردادها با تیم نفت گفت: در قرارداد من نیامده که بتوانم یک طرفه فسخ کنم. الان فسخ یکی از بازیکنان ما را قبول نکرده‌اند چون امضای جهانیان را قبول ندارند. نماینده‌ای از جهانیان در جلسه امروز هم نبود.

آل نعمه در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا تیمش مقابل پرسپولیس به میدان می‌رود اظهار کرد: ما جایی برای تمرین نداریم. با این شرایط فکر نمی‌کنم جلوی پرسپولیس بازی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha