• سه‌شنبه / ۱۹ دی ۱۳۹۶ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96101910120
  • خبرنگار : 71600

احتمال عرضه اوراق قرضه برحسب دلار توسط بانک سرمایه‌گذاری زیربنایی آسیا

بانک سرمایه‌گذاری زیربنایی آسیا از احتمال عرضه اوراق قرضه برای نخستین بار از اواخر ماه ژوئن سال ۲۰۱۸ خبر داد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری شین هوا به نقل از سورن البچ - خزانه‌دار این بانک اعلام کرده است اولین پنجره صدور به منظور فراهم کردن اسناد مبادلاتی و استقراض که به تصویب اعضای هیات مدیره این بانک رسیده است، در نیمه اول سال ۲۰۱۸ میلادی عملیاتی خواهد شد.

البچ گفته است که این اوراق قرضه ارزشی به میزان حداقل یک میلیارد دلار خواهند داشت که هرچند ممکن است به عنوان نخستین عرضه اوراق توسط این بانک رقمی بالا باشد اما این بانک به دنبال صدور اوراقی با ارزش بالاتر است.

او اعلام کرد که سررسید این اوراق بسته به تقاضای سرمایه گذاران و زمان انتشار، بین ۳ تا ۵ سال  در خواهد بود. بنابر گفته آقای البچ، بانک سرمایه‌گذاری زیربنایی آسیا در نظر دارد میزان وام اعطایی خود در سال ۲۰۱۸ را به ۳ بیلیون دلار کاهش دهد.

در ماه نوامبر سال گذشته نیز تیری دو لونگمار- نائب رئیس این بانک به خبرگزاری رویترز گفته بود که اوراق قرضه این بانک برای نخستین بار در سال ۲۰۱۸ و در اروپا منتشر خواهند شد.

۸۴ کشور در بانک سرمایه گذاری زیربنایی آسیا که توسط چین و برای تامین ۲۶ تریلیون دلار وجه مورد نیاز مخارج زیربنایی قاره آسیا تا سال ۲۰۳۰ تاسیس شد، عضو هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha