• سه‌شنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96111709707
  • منبع : نمایندگی گیلان

هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۳۳ هزار فرصت شغلی در بودجه ۹۷

هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۳۳ هزار فرصت شغلی در بودجه ۹۷

معاون رئیس جمهور، از هدف گذاری دولت در بودجه سال ۹۷ برای ایجاد یک میلیون و ۳۳ هزار فرصت شغلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر نوبخت در مراسم بهره‌برداری همزمان ۱۵۲ کیلومتر راه روستایی استان در روستای شالمای شفت، با اشاره به اینکه در توسعه راه‌ها، مسیرهایی که برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده در اولویت قرار دارند گفت: با توجه به اهمیت موضوع بهسازی راه‌های روستایی شهرستان شفت با جدیت از فردا آغاز شود و منابع اعتباری آن نیز تامین و پرداخت می شود.

وی درباره تکمیل پروژه راه شفت - زنجان نیز افزود: با توجه به اینکه خود را به عشایر بدهکار می‌دانیم در صورت نبود مشکلات زیست محیطی و حضور عشایر در این مسیر آمادگی احداث راه عشایری و تامین اعتبارات آن وجود دارد.

معاون رئیس جمهور، با اشاره به سد لاسک شهرستان شفت خاطرنشان کرد: برای تکمیل فرآیند احداث این سد اگر مشکلی وجود نداشته باشد، در کوتاه‌ترین زمان آن را اجرایی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه برای اشتغال جوانان وظیفه بزرگی داریم، افزود: در بودجه سال ۹۷ برای ایجاد یک میلیون و ۳۳ هزار فرصت شغلی، برنامه‌ریزی و بودجه تعریف شده و اگر نیاز به تقویت اعتبار داشته باشد، انجام می گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه، همچنین به وضعیت چایکاران استان‌های شمالی اشاره و اضافه کرد: آنچه سهم دولت از پرداخت مطالبات چایکاران بوده، پرداخت شده و چنانچه مطالبه ای در این باره باقی مانده اعلام شود تا پرداخت گردد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha