• شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96112112165
  • منبع : نمایندگی زنجان

یک رزمنده هشت سال دفاع‌ مقدس:

ادامه راه شهدا با جهاد فی سبیل‌الله در همه عرصه‌ها ممکن است

یک رزمنده هشت سال دفاع‌ مقدس گفت: ادامه راه و آرمان‌های مقدس شهدا با جهاد فی سبیل‌الله در تمام عرصه‌ها امکان‌پذیر است.

به گزارش ایسنا، سردار نظرعلی علیزاده در مراسم گرامی‌داشت یادواره ۱۳۷ شهید والامقام شهرستان طارم، با بیان اینکه انقلاب اسلامی یادگار معمار کبیر انقلاب است، افزود: ملت ایران و امام (ره) هر دو کار بزرگی را انجام دادند. کار بزرگ ایشان این بود که علم اسلام را بر افراشت و ملت ایران را به زیر این علم جمع کرد تا اسلام در حاکمیت قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه وصیت‌نامه حضرت امام (ره) منشور نظام اسلامی است، تصریح کرد: باید همه به صورت چراغ راه این وصیت‌نامه را در دست داشته و به آن عمل کنند چون ایشان مسیر راه را در آینده هم برای ما روشن کرده‌اند.

این رزمنده هشت سال دفاع‌ مقدس با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، افزود: امروز زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا اجرش کمتر از شهادت نیست، زیرا همه ما که امروز در آرامش خاطر زندگی می‌کنیم مدیون خون پاک شهدایی هستیم که با تلاش خستگی‌ناپذیر و مقاومت، استکبار را شکست دادند.

علیزاده یادآور شد: ادامه راه و آرمان‌های مقدس شهدا با جهاد فی سبیل‌الله در تمام عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی امکان‌پذیر است.

وی با تاکید بر اینکه امروز فراموشی هدف و ایجاد تفرقه و اختلاف خواسته دشمنان قسم‌خورده اسلام است، یادآور شد: با توجه به گذشت چهار دهه از عمر بابرکت انقلاب، دشمنان در تلاش برای دور کردن ملت ایران به ویژه جوانان از اهداف و آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب و شهدای هشت سال دفاع‌مقدس هستند.

او انگیزه الهی و انسجام و وحدت ملت در سراسر کشور را رمز بقا و پیروزی انقلاب دانست و گفت: اگر ما اراده کردیم انقلاب را به دست صاحب اصلی‌اش برسانیم راهش این است که این دو رمز پیروزی را محکم حفظ کنیم.

علیزاده با اشاره به اینکه نیروهای انقلابی امروز باید به فرمان آتش به اختیار رهبری توجه ویژه داشته باشند و نگذارند خون شهدای میهن اسلامی پایمال شود، عنوان کرد: هر جا نیروهای انقلابی با تفکر بسیجی و روحیه جهادی آرمان‌های امام و شهدا را دنبال کردند ما به پیروزی رسیدیم.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha