• سه‌شنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۸:۱۳
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 96121508627
  • منبع : نمایندگی زنجان

صیدانلو: رویکرد مدیران به رشته اتومبیلرانی باید تغییر کند

صیدانلو: رویکرد مدیران به رشته اتومبیلرانی باید تغییر کند

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی بر لزوم تغییر رویکرد مدیران ارشد ورزشی نسبت به این رشته تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، محمود صیدانلو در مجمع انتخابات هیئت موتورسواری و اتومبیل‌رانی استان زنجان که در سالن کنفرانس اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان برگزار شد، یکی از ویژگی‌های بارز این رشته را بحث زیرساخت‌ها عنوان کرد و افزود: خوشبختانه محدودیتی در این زمینه نداشته و بسیاری از رشته‌های موتورسواری و اتومبیل‌رانی از این حیث در مضیقه نیستند.

وی با یادآوری اینکه بانک اطلاعات جامع ورزشکاران فعال در رشته‌های ورزشی موتورسواری و اتومبیل‌رانی برای تسریع در مباحث کلی برنامه‌ریزی، آموزشی، مسابقات و صدور مجوزها در دست اقدام است، تصریح کرد: با وجود اینکه این رشته در زمینه زیرساخت‌ها با مشکل چندانی مواجه نیست اما در زمینه ایجاد پیست در استان‌های مختلف، تلاش‌ها و حمایت‌های لازم صورت گیرد.

این مسئول با تاکید بر اینکه باید نگاه و رویکرد اجتماعی به جوانان داشته و فضای مناسب برای ورزش جوانان ایجاد کنیم، ادامه داد: خوشبختانه در مناطق مختلف کشور از جمله فارس، تبریز، رشت و گلستان با حمایت وزارت ورزش و جوانان و نیز مدیران‌کل ورزش استان‌ها، زمین برای احداث پیست موتورسواری تحویل هیئت‌های استانی شده است که این مهم را باید برای ارتقای جایگاه این رشته ورزشی به فال نیک بگیریم.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی در ادامه، با اشاره به اینکه رشته موتورسواری و اتومبیل‌رانی دو رشته مجزا از هم در دنیا است، افزود: بر اساس قوانین و مقررات، واردات موتور ممنوع بود، بر اساس مصوبه هیئت دولت و شورای امنیت از سال 1390 مجوز واردات موتور برای فدراسیون و هیئت‌های استان با تعرفه گمرکی ورزشی جهت استفاده در حوزه‌های رقابتی و آموزشی آزاد شد.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی با تاکید بر اینکه نگاه مدیران ورزشی در تخصیص اعتبارات و امکانات به رشته‌های مختلف باید به طور متوازن باشد، خاطرنشان کرد: انتظار از رئیس منتخب هیئت موتورسواری و اتومبیل‌رانی استان زنجان این است که از همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان برای توسعه این ورزش استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha