• یکشنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۹:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 96122714670
  • منبع : نمایندگی زنجان

حسینیه اعظم زنجان؛ میزبان گردشگران نوروزی ‌

حسینیه اعظم زنجان؛ میزبان گردشگران نوروزی ‌

ایسنا/زنجان ‌مسئول روابط‌عمومی حسینیه اعظم زنجان، از میزبانی این مسجد در ایام نوروز سال 97 خبر داد و گفت: از دوم فروردین‌ماه حسینیه اعظم زنجان در حوزه گردشگری مذهبی فعال خواهد بود.

‌مجتبی شهامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ‌اظهار کرد: حسینیه اعظم زنجان میزبان ویژه‌برنامه تحویل سال 97 خواهد بود، این مراسم روز سه شنبه بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار خواهد شد.

وی افزود: زمان برگزاری ویژه‌برنامه تحویل سال در حسینیه اعظم زنجان ساعت 18.45 خواهد بود، قرائت دعای توسل، مناجات و قرائت دعای تحویل سال از جمله برنامه‌های تحویل سال این مرکز است.

شهامی تصریح کرد: حسینیه اعظم زنجان در ایام نوروز یکی از مقاصد کردشگری استان محسوب می‌شود که در این راستا برنامه‌های مختلفی پیش‌بینی شده است.

وی یادآور شد: سال گذشته 7 هزار نفر از حسینیه اعظم زنجان بازدید کرده‌اند که برنامه گردشگری از این مرکز فرهنگی و مذهبی از دوم فروردین ماه آغاز خواهد شد.

شهامی افزود: برگزاری نمایشگاه عکس، غرفه صنایع‌دستی استان و بخش کودکان و نوجوانان از جمله برنامه‌های حسینیه اعظم زنجان در حوزه گردشگری خواهد بود که با حضور 25 خادم در این مرکز جهت خدمت رسانی به گردشگران فعال خواهد بود.

وی یادآور شد: حسینیه اعظم زنجان در طول ایام نوروز از گردشگران با اقلام فرهنگی پذیرایی خواهد کرد تا خاطره‌ای خوش و ماندگار از این مسجد داشته باشند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha