• دوشنبه / ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96122815256
  • خبرنگار : 71365

«گامی در مسیر آشنایی با نهج‌البلاغه» منتشر شد

«گامی در مسیر آشنایی با نهج‌البلاغه» منتشر شد

کتاب «گامی در مسیر آشنایی با نهج‌البلاغه» منتشر شد.

به گزارش ایسنا، «گامی در مسیر آشنایی با نهج‌البلاغه» به قلم علیرضا صادقی میاب در ۲۱۶ صفحه با قیمت ۲۵ هزار تومان توسط انتشارات مدرسه به چاپ رسیده است. این کتاب حاوی نکاتی درباره چگونگی خواندن نهج‌البلاغه با اشاراتی به خطبه‌ها و نامه‌های حضرت علی (ع) است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «عالی‌ترین نیاز فطری بشر نیاز به خدا، شناخت و عبادت اوست. در خطبه اول، ضمن اشاره به این امر مهم، ابتدا به عجز انسان از شناخت خدا اشاره شده و سپس راه حل رفع این عجز، شناخت دین و عمل به دستورات آن، معرفی شده است.

یکی از بخش‌های حیرت‌انگیز این خطبه بحث درباره فرشتگان و شگفتی خلقت آن‌ها است. در این زمینه موضوعاتی مطرح شده که بیان آن جز توسط امامی که از منبع غیب بهره‌مند شده باشد،‌ از هیچ‌کس دیگری ساخته نیست.»

کتاب در سه بخش تدوین شده است. بخش نخست عمدتا راجع به کتاب‌شناسی، شرح‌ها و تفسیرها، شارحان به خصوص سید رضی و ترجمه است. در بخش دوم اشاراتی به محتوای نهج‌البلاغه می‌شود و در بخش نهایی آن‌چه از نهج‌البلاغه می‌تواند میراث بشریت باشد عرضه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha