• یکشنبه / ۵ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 97010500813
  • منبع : نمایندگی زنجان

خواب‌آلودگی، بلایی که به سراغ راننده اتوبوس آمد

خواب‌آلودگی، بلایی که به سراغ راننده اتوبوس آمد

ایسنا/زنجان رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، از خروج یک دستگاه اتوبوس از محور خبر داد.

«محمد امینی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این‌که یکی از عمده علل بروز سوانح رانندگی در ایام پیک سفر، عامل خواب‌آلودگی است، افزود: متأسفانه در اکثر تصادفات رخ داده در طرح نوروزی امسال، این عامل بیشترین دخالت را داشته و امروز نیز شاهد وقوع حادثه‌ای دیگر به واسطه خواب‌آلودگی راننده بودیم.

وی با یادآوری این‌که این حادثه در ساعت 16 امروز (چهارم فروردین‌ماه) در کیلومتر 21 باند شمالی آزادراه زنجان ـ قزوین رخ داد، تصریح کرد: طی حادثه مذکور که به دلیل خواب‌آلودگی و بی‌احتیاطی راننده اتوبوس به وقوع پیوست، 10 نفر مجروح و برای مداوا به بیمارستان انتقال داده شدند.

این مسئول با اشاره به این‌که اتوبوس مذکور متعلق به تعاونی ١٣ (شرکت مسافربری پیک‌ صبا) با ٢٨ نفر سرنشین از مبدا تهران به مقصد تبریز در حال تردد بوده است، یادآور شد: توجه به توصیه‌هایی که در این ایام به رانندگان داده می‌شود، می‌تواند جلوی بسیاری از این حوادث را بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha