• دوشنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97010600971
  • خبرنگار : 71415

تظاهرات سراسری در کاتالونیا علیه دستگیری پوجدمون

تظاهرات سراسری در کاتالونیا علیه دستگیری پوجدمون

به دنبال اعلام دستگیری رهبر سابق منطقه کاتالونیا در آلمان، صدها معترض در شهر بارسلونا و دیگر شهرهای این منطقه به خیابانها ریخته و با نیروهای پلیس درگیر شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در پی دستگیر شدن کارلس پوجدمون، رهبر منطقه جدایی طلب کاتالونیا، انبوهی از معترضان در شهر بارسلونا و چندین شهر دیگر کاتالونیا تظاهرات کردند و ده ها تن از آنها با نیروهای امنیتی و پلیس که در صدد جلوگیری از تجمع آنها بودند درگیر شدند.

گزارش ها حاکی از آن است که دست کم ۷۹ نفر که علاوه بر معترضان شامل نیروهای پلیس نیز می شوند در این درگیری ها مجروح شده اند.

روز جمعه دادگاه عالی اسپانیا اقدام به صدور یک حکم بازداشت اروپایی برای کارلس پوجدمون کرده و متعاقب این حکم این رهبر سابق منطقه کاتالونیا ابتدا برای فرار از بازداشت از کشور فنلاند خارج شد اما بعدا در روز یکشنبه در خاک آلمان از سوی مقامهای این کشور دستگیر شد.

پوجدمون بعد از برگزاری همه پرسی استقلال اواخر سال ۲۰۱۷ در کاتالونیا از سوی مقامهای اسپانیا به شورش و فتنه گری متهم شده و مجازات تا سقف ۲۵ سال حبس شامل او می شود.

بر اساس اعلام منابع خبری درگیری های معترضان با نیروهای پلیس در بارسلونا و بسیاری از شهرهای دیگر کاتالونیا بالغ بر ۷۹ مجروح برجای گذاشته و در این درگیری ها معترضان با سنگ و اشیای دیگر نیروهای امنیتی را مورد حمله قرار دادند.

​نیروهای پلیس ضدشورش اسپانیا نیز که مسلح به باتوم بودند با جمعیت معترضان خشمگین درگیری پیدا کرده و تلاش کردند جلوی نزدیک شدن معترضان به دفاتر متعلق به نمایندگان دولت مرکزی اسپانیا را بگیرند.

گزارش ها حاکی از آن است که نیروهای پلیس اقدام به ضرب و شتم تظاهرکنندگان و شلیک هوایی سلاح های گرم به منظور متفرق کردن آنها کرده اند و معترضان نیز اشیای مختلف اعم از سنگ و شیشه و تخم مرغ به سوی این نیروها پرتاب کردند و موانعی را در سر راه نیروهای پلیس قرار دادند.

۱۳ نیروی پلیس نیز در این درگیری ها مجروح شدند.

این درگیری ها سبب شد که راجر تورنت، رئیس پارلمان کاتالونیا در یک سخنرانی تلویزیونی از معترضان بخواهد که دست از درگیری برداشته و آرامش را برقرار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha