• پنجشنبه / ۹ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97010901851
  • خبرنگار : 71575

کمالوند: یک امتیاز خارج از خانه برای ما قابل قبول است

کمالوند: یک امتیاز خارج از خانه برای ما قابل قبول است

سرمربی تیم فوتبال صنعت نفت آبادان از تساوی تیمش برابر گسترش فولاد تبریز ابراز رضایت کرد.

به گزارش ایسنا، فراز کمالوند پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل گسترش فولاد تبریز در چارچوب هفته بیست و ششم لیگ برتر، اظهار کرد: وزش باد در تبریز، تأثیر منفی زیادی روی بازی گذاشت و عملاً توپ دروازه‌بان تا نیمه‌ زمین هم نمی‌رفت. از سوی دیگر هم به دلیل تعطیلات نوروزی، زمان می‌برد تا بازیکنان به حالت عادی خودشان برگردند. به جز چند موقعیت نصفه و نیمه، اتفاق خاصی روی دروازه‌ها نیفتاد و یک امتیاز این بازی، برای ما می‌تواند امتیاز خوبی محسوب شود.

کمالوند خاطرنشان کرد: امسال وضعیت خوبی نسبت به سال‌های قبل داریم و مردم آبادان نیز از این وضعیت راضی هستند و خوشحالم که در یک شهر فوتبالی توانسته‌ایم دل مردم را شاد کنیم و امیدوارم در آینده، هم تیم گسترش فولاد و هم تیم نفت آبادان موفق باشند.

سرمربی تیم نفت آبادان در خصوص شرایط مالی تیمش گفت: بازیکنان ما تقریباً ۵۰ درصد از مبلغ قرارداد خود را دریافت کرده‌اند و خیلی خود را درگیر مسائل مالی نکردند. آن‌ها بیشتر به دنبال موفقیت تیم هستند. امسال سال تثبیت نفت بود و امیدوارم از فصل بعد به جایگاه واقعی خود برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha