ویدئو / ردپای دو ماده مضر در غذاهای غیرخانگی

phthalates-plastics-fastfood-fb.jpg

بیسفنول A یا BPA و فتالات گونه‌هایی از مواد شیمیایی مضر هستند که تقریبا در همه‌جا، از بطری آب گرفته تا کف زمین آشپزخانه یافت می‌شوند. موضوع اصلی این است که غذایی که در رستوران‌ها و کافه‌ها تهیه می‌شود، می‌تواند با ترکیباتی شامل فتالات تماس یابد. این در صورتی است که تحقیقات اخیر، وجود رابطه بین فتالات و چاقی دوران کودکی، آسم، مشکلات عصبی و قلبی و حتی سرطان را نشان می‌دهد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.