• یکشنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97012608821
  • خبرنگار : 71438

تمرین سرخپوشان در هوای بارانی پایتخت

تمرین سرخپوشان در هوای بارانی پایتخت

آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از بازی با السد در ورزشگاه آزادی برگزار شد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۱ امروز (یک‌شنبه) در هوای بارانی ورزشگاه آزادی تمرین خود پیش از بازی با السد قطر در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را برگزار کرد.

برانکو ایوانکوویچ، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی پیش از شروع تمرین وارد زمین شد و موانع را در چمن ورزشگاه قرار گذاشت. تعدادی از رسانه‌های قطری برای پوشش تمرین امروز به ورزشگاه آمده بودند و با مسئولان پرسپولیس مصاحبه گرفتند.

بازیکنان ابتدا به مدت ۱۰ ‌دقیقه به گرم کردن پرداختند و سپس  تمرین پاسکاری سریع را در دستور کارشان قرار دادند.

حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در ۳۰ ‌دقیقه ابتدایی تمرین آزاد بود و ادامه‌ تمرین، پشت درهای بسته برگزار شد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، تیم فوتبال پرسپولیس ایران از ساعت ۱۹:۳۰ فردا (دوشنبه) در ورزشگاه آزادی به مصاف السد قطر می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha