• سه‌شنبه / ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ / ۲۳:۴۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97012810710
  • خبرنگار : 71464

کرباسیان: با اعمال سیاست ارزی انتظار افزایش قیمت نداریم

کرباسیان: با اعمال سیاست ارزی انتظار افزایش قیمت نداریم

وزیر اقتصاد اظهار کرد: با توجه به کاهش قیمت ارز و رسیدن آن به ۴۲۰۰ تومان انتظار افزایش قیمت کالا نداریم.

به گزارش ایسنا، مسعود کرباسیان گفت: معاملاتی که با ارز به قیمت بیش از ۵۰۰۰ تومان انجام می‌شد اکنون با قیمت ۴۲۰۰ تومان انجام می‌شود و اکنون ما توقع کاهش قیمت داریم.

وی ادامه داد: البته بحث‌هایی درباره واردات کالاهای اساسی وجود دارد که با دلار ۳۸۰۰ تومان به کشور وارد می‌شد. در این زمینه هم باید وزارت بهداشت، کشاورزی و ارشاد توضیح دهند که چه برنامه‌ای در دستور کار است.

کرباسیان گفت: تا کنون قرار بر این شده که در قالب یارانه ۴۰۰ تومان به ازای هر دلار به این موارد برگردانده شود. به این ترتیب نوسانات اخیر ارز نباید منجر به افزایش قیمتی در سطح جامعه شود.

به گزارش ایسنا، در هفته‌های گذشته قیمت ارز با نوساناتی همراه بود ولی در نهایت دولت برای ارز نرخ ۴۲۰۰ تومانی تعیین کرده و اعلام کرد با کسانی که دلار را با بیش از این قیمت خرید و فروش کنند برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۹ ۰۱:۰۲

جدید ترین سیستم تکنولوژی را وارد کنید با سیستم مونتاژ کردن در ایران تولید را بالا ببرید . بانک مرکزی درست عمل کرد. حالا وزیر صنعت و وزیر اقتصاد باید تکان بخورند.

avatar
۱۳۹۷-۰۱-۲۹ ۰۹:۰۰

برخورد کن آقا!آیا این همه برخوردکردنها کارساز بوده؟