• شنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 97020100391
  • خبرنگار : 90002

انتقاد سیامک گلشیری از طولانی شدن بررسی رمانش

انتقاد سیامک گلشیری از طولانی شدن بررسی رمانش

سیامک گلشیری از روند طولانی دریافت مجوز نشر تازه‌ترین رمانش که قرار بوده به نمایشگاه کتاب تهران برسد، انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، این رمان که «تصویر دختری در آخرین لحظه» نام دارد و تازه‌ترین رمان بزرگسال این نویسنده در ژانر جنایی است، داستان نویسنده‌ای را روایت می‌کند که شبی یکی از شاگردانش سراسیمه به او خبر ناپدید شدن نامزدش را می‌دهد و از نویسنده می‌خواهد در یافتن او کمکش کند.

به گفته گلشیری، این رمان قرار بود توسط نشر چشمه برای سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آماده شود ولی  هنوز بعد از چند ماه انتظار مجوز نگرفته است.

از دیگر آثار این نویسنده، چاپ نهم مجموعه‌ «خون‌آشام» که انتشارات افق آن را منتشر کرده، در نمایشگاه عرضه می‌شود. این مجموعه در فهرست سال ۲۰۱۴ کاتالوگ کلاغ سفید کتابخانه بین‌المللی مونیخ قرار گرفت.

سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ ۱۲ تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۲-۰۲ ۰۷:۵۹

متاسفانه انتظار طولانی برای دریافت مجوز به امری عادی بدل شده است. کتاب من هم قریب به یک سال در انتظار بود.