• سه‌شنبه / ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97020402133
  • خبرنگار : 71438

منصوری: از تلویزیون ناامید شدیم و بازی‌ها را اینترنتی پخش می‌کنیم/ کفاشیان الکی حرف نمی‌زند

منصوری: از تلویزیون ناامید شدیم و بازی‌ها را اینترنتی پخش می‌کنیم/ کفاشیان الکی حرف نمی‌زند

سخنگوی سازمان لیگ فوتسال می‌گوید کفاشیان به حرفش درباره آوردن اسپانسر عمل خواهد کرد.

کریم منصوری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تعیین تکلیف وضعیت تیم‌های منحل شده فوتسال توضیح داد: با توجه به سیاست‌هایی که در بخش غیرخصوصی است، گرایش به تیم‌داری کم شده و به همین دلیل برخی تیم‌ها که وابسته به ارگان‌های دولتی یا نظامی هستند، تحت فشار قرار گرفته‌اند. با این حال ما به دو باشگاه تاسیسات دریایی و آتلیه مهلت داده‌ایم و اگر تا فرصت مشخص شده، وضعیت خود را مشخص نکنند، آنگاه از لیگ یک، جایگزین‌ می‌کنیم.

او همچنین از کنار گذاشتن تیم‌های بدهکار خبر داد و افزود: باشگاهی که بابت ورودیه پارسال خود چک داده، باید آن را پرداخت کند اما ما باز هم در این زمینه با آن‌ها تعامل می‌کنیم. همیشه در آغاز راه با باشگاه‌ها مذاکره می‌کنیم و اگر بدهی را صاف نکردند، حذفشان می‌کنیم. در هر حال باید تا قبل از شروع لیگ به ما اعلام کنند که می‌خواهند در لیگ شرکت کنند یا نه.

سخنگوی سازمان لیگ همچنین درباره عدم شفافیت در جام حذفی و مشخص نبودن تورنمنت اعزامی تیم قهرمان گفت: قرار شده اگر تورنمنتی در داخل کشور برای تیم ملی برگزار شود، قهرمان جام حذفی نیز در این تورنمنت شرکت کند. اگر هم تورنمنت خارجی قرار بود برگزار شود، باشگاه قهرمان را به آن مسابقات می‌فرستیم.

منصوری در پاسخ به این پرسش که آیا وضعیت اسپانسر لیگ برتر فوتسال نیز به سرنوشت اسپانسر لیگ فوتبال دچار می‌شود یا حق باشگاه‌ها را خواهد داد، گفت:  آقای کفاشیان گفته چند اسپانسر برای لیگ فوتسال پیدا کرده و قرار است برای انتخاب اسپانسر، مزایده برگزار شود. به هر حال آقای کفاشیان حرف الکی و روی هوا نمی‌زند! کارها در حال انجام است و بعد از قانونی شدن، اسپانسر کارش را شروع می‌کند و از محل درآمدها، باشگاه‌ها نیز بهره‌مند می‌شوند. سازمان لیگ از تلویزیون ناامید شده و قرار است مسابقات به صورت اینترنتی پخش شوند.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ فوتسال همچنین از برگزاری انتخابات هیات رئیسه ظرف یکی دو ماه آینده خبر داد و به ایسنا گفت: اساسنامه سازمان لیگ تغییر اساسی داشته و ابتدا این سازمان باید ثبت شرکت شود. روند ثبت شرکت، مقداری با کش و قوس همراه بوده و هنوز به سرانجام نرسیده است. برای این که بتوانیم انتخابات را برگزار کنیم، ابتدا باید مشکل ثبت شرکت حل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha