• چهارشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 97020503047
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

آغاز برداشت انبه در یک هزار و 700 هکتار از باغات میناب

انبه

مدیر جهاد کشاورزی میناب گفت: امسال از سطح زیر کشت یک هزار و 700هکتار از باغ‌های انبه این شهرستان پیش‌بینی می‌شود بیش از 17 هزار تن انبه برداشت شود.

محمد سالاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به زمان برداشت انبه نارس (کال) در باغات شهرستان میناب، گفت: ۳۰ درصد محصول انبه از اوایل اردیبهشت به‌صورت سبز برداشت می‌شود و بخش دیگر از نیمه دوم خردادماه به‌صورت رسیده برداشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب روستاهای شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری را از نقاط مهم تولید انبه در شهرستان دانست و گفت: شهرستان میناب مقام نخست تولید انبه در استان هرمزگان را در کارنامه خود دارد.

وی ارقام محلی این محصول را آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا برشمرد و گفت: پیش‌بینی تولید امسال این نوع محصول 17 هزار تن با عملکرد 10 تن در هر هکتار است.

سالاری سطح زیر کشت انبه را برابر یک هزار و 700 هکتار دانست و بیان کرد: به دلیل رعایت توصیه‌های فنی علیه مگس میوه انبه و برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی برداشت انبه در این شهرستان نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش‌یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی میناب، گفت: از میوه انبه فرآورده‌های مختلفی از جمله مربا، کمپوت، عصاره و انواع مختلف چاشنی‌ها تهیه شده، همچنین از میوه‌های نارس و کوچک هم در تهیه ترشی استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا، در مناطقی مانند هندوستان، مغز هسته انبه به‌صورت پودر درآمده و برای مصارف خوراکی استفاده می‌شود اما به نظر می‌رسد که مطلوب‌ترین نوع مصرف آن تازه خوری است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.