• جمعه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۲۲:۴۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 97021407553
  • خبرنگار : 90111

مربی تیم فوتبال عراق با اشاره به قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا:

قرعه خوبی بود/به دنبال صدرنشینی هستیم

قرعه خوبی بود/به دنبال صدرنشینی هستیم

مربی تیم ملی فوتبال عراق با اشاره به قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا تاکید کرد که این تیم به دنبال صدرنشینی از گروهی است که ایران در آن قرار دارد.

به گزارش ایسنا، آیین قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا 2019 در امارات برگزار شد و تیم ملی فوتبال عراق با تیم‌های ایران، ویتنام و یمن هم‌گروه شد.

شاکر محمود دستیار سرمربی تیم ملی فوتبال عراق در واکنش به این قرعه‌کشی در گفت‌وگویی که با سایت عربی کوره انجام داد، گفت: در گروه خوبی قرار گرفتیم. عراق همواره از شانس‌های صعود به دور بعد است. هم تیم‌ها نسبت به گذشته پیشرفت کرده‌اند و ما هم باید با آمادگی بالایی به این رقابت برویم.

او ادامه داد: همه‌چیز بستگی به نوع و میزان آمادگی ما دارد. اگر به‌خوبی تمرین و اردوهای خوبی برگزار کنیم و دیدارهای دوستانه خوبی انجام دهیم قطعا می‌توانیم بهترین نتایج را کسب کنیم. تیم ملی فوتبال عراق همواره از شانس‌های صعود به مراحل نهایی بوده است. ما تنها به صعود از مرحله گروهی فکر نمی‌کنیم. می‌دانیم که ویتنام تیم خوبی است اما این باعث نمی‌شود شانس ما برای صدرنشینی کم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha