• یکشنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 97023016463
  • منبع : نمایندگی گیلان

رونمایی از مستند «فرمانده حسین» در گیلان

رونمایی از مستند «فرمانده حسین» در گیلان

مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان با اشاره به رونمایی از مستند «فرمانده حسین» در گیلان افزود: این مستند مربوط به زندگی شهید مدافع حرم «مرتضی حسین‌ پور» است که همزمان با ایام فتح خرمشهر در استان رونمایی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، مهندس ظهیری  در جلسه هماهنگی برنامه ها و مراسمات ویژه گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر که در مصلای رشت برگزار شد، اظهار کرد: صدا و سیمای مرکز گیلان ویژه برنامه‌هایی در حوزه‌های صدا، سیما و خبر بمناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر تدارک دیده است. 

وی از تولید مستندها و فیلم‌های «گیلان خرمشهر»، «گلچهره»، «اتوبوس» و « از سفیدرود تا اروند» همزمان با سوم خرداد در گیلان خبر داد و گفت: ویژه برنامه‌های مختلف با مرور خاطرات و بررسی تاثیر حضور رزمندگان گیلانی در فتح خرمشهر نیز در صداو سیمای مرکز استان پخش خواهد شد.برنامه‌های رادیویی هم با موضوع بازخوانی این واقعه تاریخ ساز در استان اجرا می‌شود.

ظهیری با اشاره به رونمایی از مستند «فرمانده حسین» در گیلان افزود: این مستند مربوط به زندگی شهید مدافع حرم «مرتضی حسین‌ پور» است که همزمان با ایام از ازادسازی خرمشهر رونمایی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۲-۳۰ ۱۱:۱۹

باسلام .بهتراست پسوند ایشان که از خطه ی شهر"شلمان "که درشرق گیلان قراردارد، آورده شود . همان مکانی که سردار سلیمانی پایان عمر داعش را اعلام فرمودند.