• یکشنبه / ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ / ۰۰:۵۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 97031206116
  • خبرنگار : 71451

اجرای تئاتر در میدان جنگ

اجرای تئاتر در میدان جنگ

سال ۶۶ آخرین سالی بود که فرمانده ما شهید زینال حسینی در میان ما بود و هرچه توانست در برگزاری جشن ولادت امام حسن علیه السلام سنگ تمام گذاشت.

به گزارش ایسنا، جعفر طهماسبی از پیشکسوتان تخریب‌چی لشکر۱۰ سیدالشهدا(ع) در خاطره‌ای  پیرامون برگزاری جشن ولادت امام حسن (ع) در جبهه روایت می‌کند: چند روز به نیمه ماه مبارک رمضان باقی مانده بود که فرمانده گردان تخریب شهید آقا سید محمد زینال حسینی فرمودند برای ولادت امام حسن علیه السلام باید سنگ تمام بگذاریم.


برای همین تمامی  بچه‌ها دست به کار شدند. تعدادی پیگیر مسابقه قرآن شدند و دو تا تئاتر هم پیشنهاد شد. یکی ازتئاترها با محتوی طنز بود که شهید فیروزبخت و برادر پورمند دنبال نوشتن نمایشنامه‌اش رفتند. نمایش دیگر هم محتوی تاریخی داشت که شهید علی‌اکبر طحانی نقش اصلی آن را به عهده گرفت و هماهنگ کننده همه این برنامه‌ها روحانی گردان حاج آقا عابدین‌زاده بود.


در طول یک هفته به نیمه رمضان هر شب در حسینیه مقر «الوارثین» برنامه بود. شب ولادت امام حسن علیه السلام هم جشن با شکوهی برگزار شد و صبح ولادت هم بعد از نماز صبح و زیارت عاشورا مسابقه ی دو میدانی استقامت به مسافت پنج کیلومتر از دوراهی سایت تا مقر الوارثین را بچه‌ها دویدند و در این مسابقه شهید داوودابراهیمی اول و برادر مهدی محمدی‌نژاد دوم شد.

شهید داوود ابراهیمی دونده‌ای که دو دستش بالا است
 


بعد از خوردن صبحانه هم برای یک عده دیگر از بچه‌ها مسابقه تیراندازی گذاشته شد. سال ۶۶ آخرین سالی بود که فرمانده ما شهید زینال حسینی در میان ما بود و هرچه توانست در برگزاری جشن ولادت امام حسن علیه السلام  سنگ تمام گذاشت. شهید زینال حسینی ارادت خاصی به امام حسن علیه السلام داشت و توی ماشین یه نوار کاست داشت که  حاج منصور ارضی شب ولادت امام مجتبی (ع) خوانده بود و آقاسید با عشق گوش می‌داد و به من می‌گفت: «حاج منصور توی این جلسه حق  جشن پسر فاطمه (س) را ادا کرد.»
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha