• یکشنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۷ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 97041709330
  • خبرنگار : 71443

رویترز مدعی شد

شرکت هواپیمایی هلند پرواز به تهران را متوقف می‌کند

شرکت هواپیمایی هلند پرواز به تهران را متوقف می‌کند

یک شرکت هواپیمایی هلند اعلام کرد که پروازهایش به تهران را به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی متوقف خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، یک روز پس از آنکه هلند دو کارمند سفارت کشورمان در آمستردام را اخراج کرد، خطوط هوایی KLM اعلام کرد که پرواز آمستردام - تهران را به دلیل نبود صرفه اقتصادی متوقف خواهد کرد.

وزارت امور خارجه ایران در واکنش به انتشار خبر اخراج این دو کارمند که علت آن نیز اعلام نشده است، سفیر هلند در تهران را احضار کرد.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، شرکت هواپیمایی KLM هلند با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: به دلیل منفی بودن برآیند مالی ایجاد خط پروازی میان تهران و آمستردام، تصمیم  بر این شده است که آخرین پرواز این خط ٢٢ سپتامبر (31 شهریور) از آمستردام متوقف شود.

این شرکت هلندی همچنین اعلام کرد که برای خریداران بلیط پروازهای بعد از این تاریخ، یا پرواز جایگزین در یک شرکت هواپیمایی دیگر و یا جبران خسارت مالی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha