• شنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۷ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 97042312426
  • خبرنگار : 30054

روش خلاقانه و آسان «بُن‌مانو» برای دستیابی به طعم و عطر ناب قهوه

روش خلاقانه و آسان «بُن‌مانو» برای دستیابی به طعم و عطر ناب قهوه

مدیرکارخانه قهوه‌ بُن‌مانو با اشاره به اقبال روزافزون اقشار مختلف مردم به نوشیدن قهوه، روش ابداعی این شرکت برای دم‌آورری و دستیابی به طعم و عطر ناب قهوه را خلاقانه دانست.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، «مزدک پهلوان‌ها» صنعت قهوه را در ایران یک صنعت باسابقه و رو به رشد ارزیابی کرد و افزود: با وجود آن‌ که چای، نوشیدنی گرم معمول اغلب اقشار جامعه است، اما مصرف قهوه هم طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته و در حال تبدیل‌شدن به رقیبی قدرتمند برای چای است.

این مقام مسئول صنعت قهوه با بیان اینکه قهوه در دنیا جزو ارزان‌ترین و رایج‌ترین نوشیدنی‌های گرم به شمار می‌رود، اظهارکرد: در ایران به دلایل مختلف از جمله نهادینه‌شدن مصرف چای، قهوه را هنوز نمی‌توان یک نوشیدنی کاملاً رایج دانست و برای بسیاری از مردم این محصول هنوز یک نوشیدنی لوکس است.

مدیرکارخانه قهوه‌ بُن‌مانو، تلاش برای مردمی‌کردن این محصول را از اولویت‌های این شرکت برشمرد و افزود: قهوه در هیچ کشور دنیا یک نوشیدنی لوکس نیست و تغییر این فرهنگ در ایران نیز به تلاش جمعی، مشارکت تولیدکنندگان این محصول و حمایت رسانه‌ها نیاز دارد.

وی توسعه روش‌های صحیح مصرف این محصول را یکی از اصول فرهنگ‌سازی برای قهوه دانست و گفت: یکی از مشکلات علاقه‌مندان به قهوه در ایران این است که دانش و ابزار لازم برای دستیابی به طعم و عطر ناب  قهوه چندان در دسترس همگان نیست و ما برای رفع این نقیصه محصولی به نام قهوه‌ «نورسکا» را به بازار معرفی کردیم.

پهلوان‌ها اضافه کرد: این محصول به صورتی تولیدشده که به آسان‌ترین روشِ ممکن آماده‌ مصرف می‌شود و بهترین طعم و رایحه‌ قهوه‌ دمی را در سریع‌ترین زمان برای مصرف‌کننده به ارمغان می‌آورد. زمان آماده‌سازی این قهوه با قهوه‌های فوری رقابت می‌کند، اما ماده‌ استفاده‌شده در آن‌ها کاملاً تفاوت دارد. در فرآیند تولید قهوه‌ فوری اقدامات مختلفی بر دانه‌های قهوه برشته‌شده انجام می‌شود؛ در صورتی که در نورسکا از دانه‌های قهوه‌ برشته‌شده واقعی استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه نورسکا در واقع قهوه با دم‌افزار فیلتری‌ متصل است، افزود: در قهوه‌ نورسکا، دانه‌های قهوه‌ تازه‌برشت آسیاشده در یک دم‌افزار از جنس فیبر کاغذی-ابریشمی قرارداشته و در یک فویل آلومینیومی سه‌لایه برای حفاظت از رایحه و طعم آن بسته‌بندی می‌شود. این طراحی خلاقانه برای مصرف‌کننده این امکان را فراهم می‌کند که به سادگی و با اضافه‌کردن آب داغ، قهوه‌ دمی را با طعم و رایحه‌ اصلی آماده نوشیدن کند.

پهلوان‌ها با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی مصرف کالای تولید داخل، بیان کرد: در قهوه‌ بُن‌مانو، اثبات کردیم که برای محصولاتی مانند قهوه که بیشتر مردم سال‌هاست استفاده‌ محصولات وارداتی آن‌ را تجربه کرده‌اند، تولید داخلی آن می‌تواند مورد توجه و اقبال عمومی قرار بگیرد. همچنین ترویج فرهنگ مصرف قهوه فرصتی برای گفت‌وگو، تفاهم و خلاقیت که نیاز روز جامعه و جوانان کشور است را به خوبی پوشش داده و رسانه‌ها و دولت نیز باید افزایش تمایل به مصرف قهوه را فرصتی در راستای بیشترشدن روحیه‌ مثبت و حتی افزایش راندمان کار در کشور دانسته و از آن حمایت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.