• یکشنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 97042412819
  • منبع : نمایندگی خوزستان

بحران آب به رودخانه نیسان رسید/بی آبی 52 روستای هویزه در هفته گذشته

بحران آب به رودخانه نیسان رسید/بی آبی 52 روستای هویزه در هفته گذشته

ایسنا/خوزستان مدیر آب و فاضلاب روستایی هویزه با اشاره به بی آبی 52 روستا در هفته گذشته گفت: از شب گذشته آب در رودخانه نیسان به خوبی جاری شده است و اکنون همه روستاهایی که با قطعی آب مواجه بودند، از آب پایدار بهره‌مند شده‌اند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

عبدالکاظم کروشات در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت آب شرب روستاهای شهرستان هویزه اظهار کرد: هفته گذشته به دلیل کاهش آورد آب رودخانه نیسان در این شهرستان تامین آب شرب 52 روستا مختل شد و مردم با مشکلاتی در این زمینه مواجه شدند.

وی افزود: خوشبختانه با رهاسازی آب و افزایش دبی آب این رودخانه از چند روز گذشته، تعداد روستاهای بی آب در دو روز گذشته به 13 روستا رسید و امروز نیز همه روستاهای شهرستان مجددا از آب پایدار بهره‌مند شدند.

مدیر آب و فاضلاب روستایی هویزه تصریح کرد: از شب گذشته آب در رودخانه نیسان به خوبی جاری شده است و اکنون همه آن 52 روستایی که با قطعی آب مواجه بودند، از آب پایدار بهره‌مند شده‌اند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

کروشات عنوان کرد: در روزهایی که آب در این روستاها با قطعی مواجه بود، آبرسانی به مردم از طریق تانکر انجام می‌شد تا آب شرب مورد نیاز مردم در روستاهای هویزه تامین شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که در آن روزها رودخانه آبی برای توزیع نداشت، آبی که از طریق تانکر به مردم روستاها داده می‌شد، آب تصفیه شده شهری و دارای کیفیت مناسب بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha