• دوشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۷ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97042513758
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

رئیس اداره بیماری های منتقله از آب و غذا تاکید کرد

غذا و آب آلوده ریشه بیماری‌های منتقله از آب و غذا

موادی غذایی فاسد

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذا تعداد طغیان‌های مربوط به بیماری‌های منتقله از آب و غذا در کشور را طی سال گذشته، حدود ۳۰۰۰ مورد اعلام کرد و گفت: معمولاً در هر طغیان بین شش تا هفت نفر دچار بیماری می‌شوند که مهم‌ترین عامل آن در درجه اول استفاده از آب و غذای آلوده است.

به گزارش ایسنا  بابک عشرتی با بیان اینکه رعایت بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی، مهم‌ترین راه پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذاست، اظهار کرد: مراقبت از بیماری‌های منتقله از آب و غذا در دستور کار معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار دارد. مراقبت از بیماری‌ها با جمع‌آوری اطلاعات، تجزیه، تحلیل و تفسیر داده‌ها و به دنبال آن انجام مداخلات لازم در حیطه حوزه بهداشت در حال اجراست.

وی همچنین به شهروندان توصیه کرد که به منظور اطمینان از سالم بودن غذای مورد استفاده خود، سعی کنند از غذاهای بسته بندی شده استفاده و آن را از مراکز معتبر تهیه کنند. افزون بر آن رعایت بهداشت فردی، شست وشوی کامل و صحیح دست‌ها بعد از رفتن به توالت و قبل از خوردن غذا ضروری است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت،عشرتی اسهال را یکی از نشانه‌های ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا ذکر کرد و گفت: تعداد زیادی از افراد سالیانه به اسهال مبتلا می‌شوند که معمولا به راحتی بهبود می‌یابد. اسهال در سالمندان، زنان باردار و کودکان باید جدی و با مراجعه به پزشک درمان شود. در صورت مشاهده اسهال خونی نیز حتما برای انجام اقدامات لازم به پزشک مراجعه شود.

​انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.