• شنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 97043016126
  • منبع : نمایندگی یزد

مدیر عامل توزیع برق یزد عنوان کرد:

هفته‌ سخت مردادماه برای صنعت برق/رشد 5 درصدی پیک بار امسال تاکنون

هفته‌ سخت مردادماه برای صنعت برق/رشد 5 درصدی پیک بار امسال تاکنون

ایسنا/یزد مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد گفت: برای افزایش رضایت مشترکین در اعمال برنامه‌های مدیریت بار، تعداد مکان‌ها را برای قطعی برق افزایش اما مدت زمان را کاهش داده‌ایم .

به گزارش ایسنا، «محمدرضا صحتی» با قدردانی از همراهی شهروندان یزدی در زمان‌های برنامه‌ریزی ‌شده روزانه مدیریت بار، افزود: برای افزایش رضایت مشترکین در اعمال برنامه‌های مدیریت بار، تعداد مکان‌ها را افزایش اما مدت زمان را کاهش داده‌ایم .

وی به ضرورت مشارکت و تعامل دوجانبه با مشترکین صنعتی و کشاورزی برای گذر از روزهای گرم ابتدای مردادماه، تاکید کرد: هفته نخست مرداد ماه، هفته‌ای بسیار گرم با افزایش دما برای کشور پیش‌بینی می‌شود و علاوه بر سختی کار خادمین مردم در صنعت برق برای مدیریت بار، نیازمند همراهی جدی همه مشترکین خواهیم بود .

این مسئول در صنعت برق، بیشترین پیک بار امسال در بخش توزیع را 851 مگاوات به صورت همزمان در کل استان اعلام کرد که در چهارم تیرماه به ثبت رسیده که نسبت به مدت زمان مشابه قبل 4.9 درصد افزایش را نشان می‌دهد .

وی یادآور شد: اعمال برنامه‌های مدیریت بار شبکه به دلیل تامین برق مطمئن کل کشور به خصوص استان‌های گرمسیر جنوبی و با کاهش تولید نیروگاه‌های آبی تا کاهش دما ادامه می‌یابد .

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان تاکید کرد: همکاری صنایع استان در طرح‌های مدیریت مصرف، نقش موثری در کاهش زمان اجرای برنامه مدیریت بار خواهد داشت .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha