• جمعه / ۲ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97060200412
  • خبرنگار : 71419

رزاق‌پور: به خاطر بازی ناجوانمردانه با ستاره تاتنهام درگیر شدم

رزاق‌پور: به خاطر بازی ناجوانمردانه با ستاره تاتنهام درگیر شدم

بازیکن تیم ملی امید ایران گفت: من فقط به حمایت از هم تیمی خودم با سونگ هیون مین درگیر شدم.

به گزارش خبرنگار ایسنا از جاکارتا، سیدابوالفضل رزاق‌پور در مورد دیدار با کره جنوبی اظهار کرد: یک بازی خوب و فشرده‌ از طرف هر دو تیم بود. دو تیم خوب این دوره خیلی زود به هم بر خورد کردیم که متأسفانه نتوانستیم پیروز بازی باشیم اما به نظرم همه شاهد یک بازی خیلی خوب از تیم جوان ما بودند که هر چه در توان داشتیم برای کشورمان گذاشتیم.

او در ادامه تاکید کرد: این مسابقات در مجموع سطح خوبی داشت و اکثر تیم‌ها با بازیکنان زیر ٢٣ سال و بزرگسال خود شرکت کردن که نشان از ارزش این بازی‌ها دارد اما تیم ما با یک برنامه‌ریزی مناسب برای آینده که صعود به المپیک است با تیم جوان زیر ٢١ سال وارد مسابقات شد که می‌تواند یک تجربه خیلی خوب برای رسیدن به هدف اصلی باشد.

رزاق‌پور درباره درگیری‌اش با سونگ هیون مین در جریان دیدار با کره تاکید کرد: در مورد درگیری با بازیکن تاتنهام باید بگویم که در آن صحنه بازیکن ما روی زمین افتاد اما این بازیکن که در سطح بالایی بازی می‌کند جوانمردانه رفتار نکرد و توپ را به بیرون نزد تا بازی را ادامه دهد و در ادامه به همراه دیگر هم تیمی خود به سمت بازیکن ما رفت و از پشت به او ضربه زد.
وی ادامه داد: من فقط به حمایت از هم تیمی خودم وارد آن صحنه شدم تا حق تیم و کشورم ضایع نشود ولی بعضی‌ها نگران این بودن که نکند ستاره تاتنهام از برخورد ما ناراحت شده باشد و اصلا حرکت ناجوانمردانه آن بازیکن در قبال بازیکن تیم ایران برایشان مهم نبود که واقعا جای تأسف دارد.

وی درباره حواشی دیدار تیم امید کشورمان در دیدار مقابل میانمار نیز خاطرنشان کرد: بازی با میانمار هم یک بازی حساس برای هر دو تیم بود که شانس صعود و حذف وجود داشت. این طور نبود که ما بخواهیم بازی را از عمد ببازیم و همه بچه‌ها تلاش‌شان را انجام دادند اما متأسفانه آن نتیجه به دست آمد و می‌دانیم که مردم عزیز کشورمان ناراحت شدند و بابت همین موضوع یک عذرخواهی به آن‌ها بدهکاریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha