• شنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97060300763
  • خبرنگار : 90111

آمادگی کامل الدحیل برای رویارویی با پرسپولیس

آمادگی کامل الدحیل برای رویارویی با پرسپولیس

رسانه‌های قطر از آمادگی بالای الدحیل برای رویارویی با پرسپولیس سخن به میان آوردند.

به گزارش ایسنا، در یکی از دیدارهای حساس مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا الدحیل در ورزشگاه خانگی خود از تیم فوتبال پرسپولیس پذیرایی می‌کند. رسانه‌های قطری قبل از این دیدار حساس از  آمادگی کامل الدحیل برای این رویارویی بزرگ سخن به میان آوردند.

روزنامه استاد الدوحه نوشت: بازیکنان الدحیل در تمرینات گروهی آمادگی بسیار بالایی از  خود نشان دادند و از  نظر روحی هم در شرایطی بسیار خوبی قرار داشتند. کادر فنی الدحیل سخت در تلاش است  تا از  نظر روحی بازیکنان را در بهترین حالت قرار دهد.

روزنامه الشرق هم نوشت: بازیکنان الدحیل از نظر روحی در شرایط خوبی قرار دارند. خبر خوب برای الدحیل و بد برای پرسپولیس این که عاصم مادبو که در دو دیدار اخیر در لیگ ستارگان قطر غایب بود به دیدار برابر تیم پرسپولیس می‌رسد و می‌تواند در این دیدار به میدان رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha