• چهارشنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 97060703519
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مطرح کرد؛

ضرورت راه‌اندازی بخش پیوند در استان اردبیل

ضرورت راه‌اندازی بخش پیوند در استان اردبیل

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بر ضرورت راه‌اندازی بخش پیوند در استان اردبیل تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، قدرت اخوان‌اکبری در اولین جشن نفس استان اردبیل با بیان اینکه این جشن به منظور تجلیل از خانواده‌های معظم اهدا کننده عضو در استان اردبیل برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه اهدای عضو علاوه بر بازگشت به زندگی، موجب بهبود کیفیت زندگی می‌شود، افزود: روزانه ده‌ها نفر در لیست انتظار هستند و جان خود را از دست می‌دهند. تعداد سالانه مرگ و میر لیست انتظار در استان 50 نفر است و تعداد سالانه مرگ مغزی قابل اهدا نیز در استان حدود 40 نفر است. 
  
وی با بیان اینکه تلاش همکاران استان باعث شده تا استان اردبیل در بحث اهدای عضو یک سیر صعودی را از سال قبل طی کند، خاطرنشان کرد: امیدواریم در استان اردبیل شاهد آمار روزافزون اهدای عضو باشیم. 
  
اخوان‌اکبری با بیان اینکه جمعیت استان اردبیل حدود یک میلیون و 200 هزار نفر می‌باشد، افزود: در استان 508 نفر بیمار دیالیزی داریم که 400 نفر از آنها نیازمند پیوند هستند. 
    
وی با بیان اینکه سال گذشته 17 نفر در استان به اهدا رسیدند، افزود: شاخص اهدای عضو در جهان 25 نفر است که این شاخص در سطح کشور 11.4 و در استان 14.1 است. 
  
اخوان‌اکبری با بیان اینکه استان اردبیل از نظر شناسایی بیماران مرگ مغزی جایگاه اول کشور را دارد، افزود: همچنین از نظر اهدای عضو نیز رتبه 12 کشوری را داریم. 
  
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: آموزش نیروی متخصص، راه‌اندازی بخش پیوند در استان، همیاری خیرین جامعه در تجهیز بخش پیوند و راه‌اندازی شعبه انجمن اهدای عضو ایرانیان در استان جزو نیازهای ما است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha