• سه‌شنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97062010058
  • منبع : فدراسیون فوتبال

ناظم‌الشریعه: بازیکنان در تورنمنت تبریز محک جدی خواهند خورد

ناظم‌الشریعه: بازیکنان در تورنمنت تبریز محک جدی خواهند خورد

سرمربی تیم ملی فوتسال بزرگسالان معتقد است برگزاری تورنمنت‌ها، بازی‌های دوستانه و رقابت با تیم‌های قوی، باعث می‌شود تا بازیکنان تجربه کسب کرده و محک جدی بخورند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، سید محمد ناظم الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتسال درباره حضور در تورنمنت چهارجانبه فوتسال تبریز گفت: آخرین مرحله اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتسال بانوان در تهران برگزار خواهد شد تا بازیکنان تمرینات خود را برگزار و برای شرکت در مسابقه فوق آماده شوند.

او در ادامه بیان کرد: با توجه به این که تیم ملی فوتسال ۹۰ درصد تغییر کرده و بازیکنان جوان در کنار با تجربه‌ها تمرینات خود را برگزار و فعالیت‌های مربوطه را انجام می‌دهد. بر همین اساس ما نیاز داریم تا بازی‌های تدارکاتی داشته باشیم. بازیکنان را ارزیابی کنیم. به جوان‌ها میدان دهیم تا تجربه کسب کنند و در نهایت آینده تیم ملی تامین شود.

ناظم الشریعه در ادامه بیان کرد: انگیزه جوانان در اردوها در کنار با تجربه‌ها بسیار بالاست. چیزی که بسیار مهم است نسل جدید به اردوهای تیم ملی اضافه شده و ما به دنبال تغییر نسل هستیم تا آینده تیم ملی فوتسال را تامین کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال در ادامه بیان کرد: آنالیز تیم‌های ژاپن و بلاروس را  در کلاس‌های تئوری برای بازیکنان مطرح کردیم. بچه‌ها تمرکز خود را باید بر روی بازی اول که با بلاروس است بگذارند. اولین بازی برای‌مان بسیار مهم است.

ناظم الشریعه در پایان گفت: بعد از ایام عزاداری سالار شهیدان روز ۲۹ شهریورماه به تبریز اعزام می‌شویم تا در تورنمنت حضور داشته باشیم. بدون شک بار فنی این تورنمنت برای کادر فنی و بازیکنان مطلوب خواهد بود. بازیکنان نیاز دارند بازی‌های تدارکاتی خوبی داشته باشند تا محک بخورند و تجربه کسب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha