• دوشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 97072313015
  • خبرنگار : 71191

بازدید رایگان جانبازان و معلولان از موزه‌ها

بازدید رایگان جانبازان و معلولان از موزه‌ها

مدیر اداره کل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی می‌گوید: بازدید از موزه‌های زیر نظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در کشور سه‌شنبه ۲۴ مهرماه جاری برای جانبازان و معلولان رایگان است.

محمدرضا کارگر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نامگذاری سه‌شنبه ۲۴ مهر به «روز ملی پارالمپیک» اظهار می‌کند: براساس درخواست کمیته ملی پارالمپیک کشور از اداره کل موزه‌ها برای رایگان بودن این روز، بازدید جانبازان و معلولان از موزه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی تاریخی زیرنظر سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رایگان شد.

به گفته‌ی وی، جانبازان و معلولان با ارائه‌ی کارت شناسایی به موزه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی تاریخی می‌توانند از آن‌ها در سراسر کشور دیدن کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha