• چهارشنبه / ۲ آبان ۱۳۹۷ / ۰۷:۲۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97080200727
  • خبرنگار : 90111

بازتاب تاریخ‌سازی پرسپولیس در رسانه‌های قطری

بازتاب تاریخ‌سازی پرسپولیس در رسانه‌های قطری

رسانه‌های قطری به حذف السد برابر پرسپولیس و ناکامی این تیم از صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا واکنش نشان دادند.

به گزارش ایسنا، جدال دو تیم فوتبال پرسپولیس و السد در دور برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا که در ورزشگاه آزادی برگزار شد با تساوی یک بر یک به پایان رسید و این کافی بود تا پرسپولیس با توجه به پیروزی یک بر صفر در دیدار رفت برای نخستین بار در تاریخ خود به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کند.

شکست السد متمول برابر پرسپولیس در رسانه‌های قطری بازتاب داشت.

العرب با تیتر" حذف السد بعد از نمایش قهرمانانه" نوشت: السد بعد از تساوی برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی که 78 هزار نفر هوادار در آن جمع شده بودند از صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا باز ماند. السد در این دیدار بازی خوبی را به نمایش گذاشت و در بیشتر زمان‌های بازی توپ و میدان را در اختیار داشت. شاگردان فریرا موفق شدند که توسط بونجاح گل نخست بازی را هم به ثمر برسانند اما پرسپولیس با حمایت هواداران خود توانست گل تساوی را به ثمر برساند. السد بازهم می‌توانست به گل برسد اما واکنش غیرطبیعی سنگربان تیم ایرانی باعث شد تا دروازه این تیم در دقایق پایانی بسته نگه داشته شود تا پرسپولیس به دور بعد راه پیدا کند.

الشرق با تیتر"فریرا: السد به خاطر یک پنالتی احمقانه حذف شد"، بار دیگر اعتراض خود را به پنالتی که در دیدار رفت برای پرسپولیس گرفته شد نشان داد.

روزنامه الرای با تیتر" السد آرزوی آسیایی خود را با تساوی در آزادی بر باد داد" نوشت: السد با تساوی یک بر یک که در ورزشگاه آزادی به دست آورد با توجه به شکست یک بر صفر در قطر از صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا باز ماند. در ابتدا دو تیم محتاطانه بازی کردند اما رفته رفته السد زمان بازی را به دست گرفت و توانست توسط بغداد بونجاح هم به گل برسد. در دقیقه 44 الهیدوس بهترین فرصت بازی را به دست آورد اما واکنش بسیار خوب سنگربان پرسپولیس باعث شد تا دروازه این تیم این بار بسته نگه داشته شود. اگر این توپ گل می شد همه چیز تغییر می‌کرد. با شروع نیمه دوم پرسپولیس توانست گل تساوی را توسط نعمتی به ثمر برساند. در دقیقه 86 سنگربان پرسپولیس واکنشی غیر عادی از خود نشان داد و توپ ژاوی به زیبایی مهار کرد تا بازی با تساوی به پایان رسد و السد  از صعود به دور بعد بازماند.

استاد الدوحه هم با تیتر"رویای سومین قهرمانی در آزادی بر باد رفت" نوشت: السد که در قطر با یک گل تن به شکست داده بود در ورزشگاه آزادی با تساوی یک بر یک متوقف شد تا از صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا و کسب سومین عنوان قهرمانی خود باز بماند. السد در این دیدار بازی خوبی را به نمایش گذاشت و می‌توانست گل دوم را هم به ثمر برساند اما درخشش سنگربان پرسپولیس مانع از آن شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۸-۰۲ ۱۱:۳۲

من به عنوان یک استقلالی کهنه کار حضور پرسپولیس در فینال آسیا رو تبریک می‌گویم و از خدا می‌خواهم این تیم قهرمان آسیا و جهان بشود. در ضمن از کار غیرحرفه‌یی روزنامه استقلال و سایت ورزش 3 گله‌مندم. روزنامه استقلال بایستی صعود پرسپولیس را تیتر یک می‌کرد و سایت ورزش سه هم نبایستی بنویسد پرسپولیس پرافتخارترین تیم ایرانی درلیگ قهرمانان. خدا شاهده برای پیروزی پرسپولیس نذر کردم و هرگز حاضر نیستم نماینده کشورم از تیمی غیرایرانی شکست بخوره. در ضمن این سایت ورزش 3 مگر خبر ندارد استقلال دو بار قهرمان آسیا و دو بار نایب قهرمان و دو بار هم سوم آسیا شده و فعلا شش جام آسیایی در ویترین دارد و پس از استقلال این تیم پاس است که به قهرمانی آسیا رسیده؟ حالا بعضی‌ها می‌فهمند قهرمانی آسیا یعنی چه قهرمانی در آسیا یعنی قهرمانی در بین 49 کشور جهان و اصلا میزان افتخارات بایستی جام‌های آسیایی و جهانی باشد. قهرا و منطقا 30 تا جام داخلی به یک قهرمانی آسیا نمی‌ارزد به امید قهرمانی ارتش سرخ. این کری‌های بی‌ارزش و بی محتوای 4 و 6 رو رها کنیم. میزان، افتخارات آسیایی و اگرخدا بخواهد جهانی باشد.

avatar
۱۳۹۷-۰۸-۰۲ ۱۲:۰۵

آفرین به هموطن عزیزم

avatar
۱۳۹۷-۰۸-۰۲ ۱۶:۴۰

آفرین به شعور شما. ان‌شاءالله روزهای بد استقلال هم تموم بشه. استقلال‌ تیم بسیار بزرگی هست.

avatar
۱۳۹۷-۰۸-۰۲ ۱۸:۲۴

احسنت استقلالی با شخصیت. همه در روزهای گذشته می‌گفتند پرسپولیس مقابل السد شکست می‌خوره و میرن خونشون.

avatar
۱۳۹۷-۰۸-۰۲ ۱۴:۱۶

خیلی وقت بود حرف حساب نشنیده بودم.