• چهارشنبه / ۹ آبان ۱۳۹۷ / ۰۵:۰۸
  • دسته‌بندی: علم ورزش
  • کد خبر: 97080603186
  • خبرنگار : 90047

تغذیه نامناسب سبب خستگی ورزشکاران می‌شود

تغذیه ورزشی

یک متخصص پزشکی ورزشی معتقد است: عدم توجه به تغذیه مناسب و بیش تمرینی مهم‌ترین عامل خستگی در ورزشکاران حرفه‌ای است.

دکتر احمد باقری مقدم در گفت وگو با ایسنا، افزود: عدم توجه به مواد غذایی قبل، حین و بعد از ورزش و همچنین انجام فعالیت‌های ورزشی بیش از اندازه  سبب گرفتگی عضلات، ابتلا به بیماری‌های ویروسی، مشکلات روحی و روانی و خستگی زودرس می‌شود. بنابراین ورزشکاران در انجام تمرینات حرفه‌ای خود باید فاصله زمانی را رعایت کنند. به طوری که اگر فصلی را تمرینات آمادگی جسمانی انجام می‌دهند، در فصل بعد تمرینات مهارتی را به درستی انجام دهند.

وی گفت: برای توانایی فردی و استقامتی بحث تغذیه بسیار مهم است و ورزشکاران باید به کربوهیدرات‌ها و مواد قندی اهمیت زیادی بدهند. ماده قندی به دو صورت پیچیده و ساده وجود دارد و در قبل و بعد از ورزش افراد باید از قند ساده استفاده کنند تا دچار خستگی نشوند.

باقری مقدم تصریح کرد: خواب یک فاکتور مهم در امر ریکاوری است. به طوری که  اگر ورزشکاری خواب کافی نداشته باشد، بحث ریکاوری ناقص خواهد بود. بنابراین در کنار رعایت تغذیه مناسب، ورزشکار باید از خواب کافی نیز برخوردار باشد تا در امر ریکاوری با مشکل مواجه نشود.

این متخصص پزشکی ورزشی در پایان توصیه کرد: ورزشکاران حرفه ای برای این که بتوانند عملکرد موفقی در میادین ورزشی داشته باشند از مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها غافل نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.