• جمعه / ۲۵ آبان ۱۳۹۷ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 97082512257
  • خبرنگار : 71605

در آیین اختتامیه جشنواره "علم برای همه" مطرح شد

لزوم فرهنگ‌سازی و آموزش پیرامون تغذیه سالم/ انتقاد از نحوه پخش تبلیغات چیپس و پفک

چیپس

رئیس موزه علوم و فناوری ایران در آیین اختتامیه "جشنواره علم برای همه" ضمن انتقاد از تبلیغات رسانه‌ای که به تغذیه سالم بی‌توجه هستند، لزوم فرهنگ‌سازی و آموزش در این عرصه را یادآور شد و تاکید کرد: باید به اطلاع مسئولان رساند که در انتخاب مواد غذایی و شیوه‌های مصرف شدیداً نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم.

به گزارش ایسنا، سیف‌الله جلیلی با بیان اینکه موزه ملی علوم  و فناوری، اهداف ویژه‌ای را دنبال می‌کند و ماحصل همه این اهداف باید ترویج علم در بین مردم باشد، شیوه‌های مختلف رسیدن به این هدف را برگزاری سخنرانی‌های علمی، کنفرانس‌ها و گردهمایی‌های مختلف در طول سال عنوان کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین شیوه‌های ترویجی موزه، برگزاری جشنواره علم بوده است.

وی با اشاره به انتخاب یک موضوع خاص برای جشنواره و هدف ارائه اطلاعات پیرامون آن به مردم، موضوع سال گذشته این جشنواره یعنی"زلزله" را یادآور شد و ضمن ابراز تاسف از همزمانی این رویداد با زلزله سرپل ذهاب، افزود: امسال با توجه به اهمیت تغذیه در سلامتی موضوع بهداشت مواد غذایی را انتخاب کردیم.

رئیس موزه ملی علوم و فناوری ایران از جمله حوزه‌هایی که پیرامون آن فرهنگ‌سازی خوبی انجام نشده را موضوع "تغذیه سالم" دانست و خاطرنشان کرد: این موضوع از چند جهت دارای اهمیت است؛ یکی از استفاده از غذا که به انتخاب خودمان بستگی دارد و دیگر، شیوه‌های مصرف.

جلیلی ذیل مورد اول به مصرف غذاهای حجیم اما کم کالری از جمله مصرف مداوم برنج اشاره و تاکید کرد: در این خصوص باید برنامه مدون داشته باشیم تا بتوانیم شیوه‌های تغذیه را تغییر دهیم.

وی در رابطه با شیوه مصرف، دورریز غذا و اسراف را یادآور شد و اضافه کرد: در عین حال که باید برای انتخاب نوع غذا و شیوه مصرف فرهنگ‌سازی صورت گیرد، توجه به استانداردهای مختلف نیز در زندگی ضروری است.

وی لزوم نظارت سازمان‌های نظارتی بر رعایت استانداردها در تولید مواد غذایی را یادآور شد و تصریح کرد: در نهایت این خود مردم هستند که انتخاب می‌کنند چه چیزی بخورند.

رئیس موزه علوم و فناوری ایران سپس به موضوع تبلیغات پرداخت و ضمن انتقاد از پخش تبلیغ محصولاتی همچون چیپس و پفک در پربازدیدترین ساعات تماشای تلویزیون، اظهار کرد: باید به گوش مسئولان رساند که در این زمینه نیازمند فرهنگ‌سازی و آموزش هستیم که در این میان رسانه  نقش بسیار مهمی را بر عهده دارد.

به گزارش ایسنا، در انتهای این مراسم به همراهان اجرایی  این جشنواره از جمله دبیران علمی و اجرایی، نمایندگان دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سازمان ملی استاندارد و برخی رسانه‌های حوزه سلامت، لوح تقدیر از سوی رییس موزه اهدا شد.

چهارمین "جشنواره علم برای همه" که حول محور بهداشت مواد غذایی و با شعار "سفره سلامتی خانواده من" در محل موزه ملی علوم و فناوری جمهوری اسلامی ایران برگزار شده بود، امروز به کار خود پایان داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.