• چهارشنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97083015416
  • خبرنگار : 71588

علاوی خواستار حمایت روسیه از عراق شد

علاوی خواستار حمایت روسیه از عراق شد

رئیس ائتلاف الوطنیه عراق از روسیه خواست از ثبات و امنیت عراق حمایت و به آرام کردن اوضاع منطقه کمک کند.

به گزارش ایسنا، ایاد علاوی، رئیس ائتلاف الوطنیه عراق امروز (چهارشنبه) در جریان دیدار با میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر خارجه و نماینده ویژه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و کشورهای آفریقایی به بررسی اوضاع منطقه و هماهنگی تلاش‌ها در زمینه مبارزه با تروریسم پرداخت.  

وی بر عمیق بودن روابط دو کشور بر اساس شرایط جغرافیایی و سیاسی که عراق و روسیه را به هم مرتبط می‌سازد، تاکید کرد.

ایاد علاوی همچنین بر اهمیت بهره بردن از این روابط برای استفاده از اطلاعات و تجارب روسیه در تمامی زمینه‌ها و توسعه همکاری مشترک تاکید کرد.

رئیس ائتلاف الوطنیه عراق در ادامه افزود: روسیه کشور مهمی است و روابط خوبی با عراق و کشورهای اسلامی قبل و بعد از فروپاشی اتحادیه شوروی سابق دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha