• یکشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۷ / ۰۱:۰۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97090401090
  • خبرنگار : 71575

سرمربی استقلال خوزستان قبل از ثبت قرارداد، استعفا داد

سرمربی استقلال خوزستان قبل از ثبت قرارداد، استعفا داد

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: پیش از این که قراردادم در هیات فوتبال خوزستان ثبت شود، استعفا دادم.

سیداکبر پورموسوی در گفت و گو با ایسنا – منطقه خوزستان، اظهارکرد: روز گذشته پس از این که با مسوولان این باشگاه به توافق رسیدم و قرارداد داخلی را هم امضا کردم، پیش از این که قرارداد در هیات فوتبال خوزستان به ثبت برسد، از مسوولان باشگاه عذرخواهی کردم و گفتم که دیگر نمی توانم با شما همکاری کنم و استعفا دادم.

وی که تمایلی به بازگو کردن آنچه در جلسه معارفه وی رخ داد، نداشت، گفت: اگر لازم باشد در مصاحبه‌های بعدی در خصوص این موضوع صحبت خواهم کرد ولی اکنون نمی‌خواهم پیش از بازی امروز استقلال خوزستان برابر استقلال تهران در مورد آن چه اتفاق افتاد، صحبت کنم.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha