• سه‌شنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 97091305982
  • خبرنگار : 71564

هوای تهران در آستانه شرایط ناسالم برای همه افراد

هوای تهران در آستانه شرایط ناسالم برای همه افراد

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ضمن اشاره به روند افزایشی غلظت برخی آلاینده‌ها در هوای تهران، گفت: انتظار می‌رود تا فردا (۱۴ آذر) کیفیت هوای پایتخت در آستانه شرایط ناسالم برای همه افراد قرار گیرد.

حسین شهبازی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس نتایج حاصل از پیش‌بینی پارامترهای هواشناسی برای شهر تهران، با تداوم شرایط جوی نسبتا پایدار طی امروز (۱۳ آذر) برای بیشتر ساعات روز وزش باد آرام  تا ۲ متر بر ثانیه انتظار می‌رود.

وی با بیان اینکه این وضعیت جوی کم و بیش طی فردا (۱۴ آذر) ادامه خواهد داشت و تغییر محسوسی در سرعت باد مشاهده نخواهد شد، تصریح کرد: همچنین دما هوا در پایتخت تا روز آینده روند افزایشی خواهد داشت.

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در ادامه گفت: براساس نتایج پیش‌بینی کیفیت هوا، وضعیت کیفی هوای اکثر مناطق شهر تهران طی امروز (۱۳ آذر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد داشت و انتظار می رود با تداوم روند افزایشی غلظت برخی آلاینده‌ها (از جمله ذرات معلق) تا فردا شرایط کیفیت هوای پایتخت در آستانه شرایط ناسالم برای همه افراد جامعه قرار گیرد.

شهبازی در پایان با اشاره به اینکه کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ۸ صبح امروز با شاخص میانگین ۱۲۴ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت، اظهار کرد: کیفیت هوای هم اکنون پایتخت نیز با شاخص میانگین ۱۱۳ همچنان در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha