• شنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۷ / ۰۲:۱۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 97092311498
  • خبرنگار : 71603

ربات "وکتور" به الکسا متصل می‌شود

ربات "وکتور" به الکسا متصل می‌شود

شرکت "آنکی"(Anki) به تازگی اعلام کرده است که ربات ساخت این شرکت که "وکتور"(Vector) نام دارد، در آینده‌ای نزدیک قادر خواهد بود به دستیار صوتی "الکسا" وصل شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، رئیس شرکت "آنکی"( Anki) به تازگی اظهار کرد، ربات "وکتور"(Vector) که رباتی بامزه است، با بروزسانی‌های اخیری که در آن اعمال شده است، در آینده‌ای نزدیک می‌تواند به دستیار صوتی "الکسا" شرکت آمازون متصل شود.

این ویژگی‌، یکی از بیشترین درخواست‌هایی بود که دارندگان ربات به "آنکی" پیشنهاد داده بودند.

در این ویژگی جدید، ویژگی‌های "الکسا" روی ربات اعمال نشده است. در عوض زمانی‌که شما با ربات صحبت می‌کنید، به الکسا متصل می‌شوید.

بنابراین کاربران می‌توانند با حرف زدن با الکسا از طریق "وکتور" کارهای خود را انجام دهند.

مثلا چراغ را روشن و یا خاموش کنند. البته این ربات قابلیتی نیز دارد که می‌تواند با نمایش دادن یک حلقه آبی، به کاربر بگوید که در آن لحظه در حال صحبت کردن با وکتور است یا الکسا.

ابن قابلیت به این صورت است که زمانی‌که کاربر با الکسا صحبت می‌کند، یک حلقه آبی رنگ روی نمایشگر وکتور ایجاد می‌شود.

وکتور ۲۵۰ دلار قیمت دارد و می‌تواند به بسیاری از سوالات صاحبش از قبیل تاریخ و میزان کالری غذاها پاسخ دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha