• شنبه / ۱ دی ۱۳۹۷ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97100100316
  • خبرنگار : 71434

تظاهرات جلیقه زردهای فرانسه برای ششمین هفته متوالی

تظاهرات جلیقه زردهای فرانسه برای ششمین هفته متوالی

در آستانه سال نوی میلادی معترضان فرانسوی موسوم به جلیقه زردها باردیگر با تجمع در خیابان‌های پاریس اعتراض خود را نسبت به سیاست‌های دولت ماکرون اعلام کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، معترضان وابسته به جنبش جلیقه زردها برای ششمین هفته متوالی امروز شنبه در خیابان‌های پاریس گرد هم آمدند.

این تظاهرات که در اعتراض به سیاست‌های دولت امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه سازماندهی شده است با حضور صدها تن از معترضان آغاز گردید اما شمار معترضان خیابانی به علت آغاز پاکسازی کمپ‌های تجمع‌کنندگان به دست پلیس در آستانه تعطیلات سال نوی میلادی کاسته شده است.

به گزارش منابع محلی پلیس فرانسه برای مقابله با معترضان تدابیر امنیتی را در خیابان‌های پایتخت تشدید کرده و تجهیزتی را به این منظور به خیابان ها آورده است.

عصر جمعه سنای فرانسه بعد از مجلس ملی، یک سری قوانین برای کمک به افراد زیر خط فقر و بازنشسته‌ها تصویب کرد. این قوانین باید از اوایل ۲۰۱۹ اجرایی شود.

پیش از آن هم ادوار فیلیپ، نخست‌وزیر فرانسه که به منطقه‌ای در مرکز فرانسه رفته بود، با معترضانی که علیه رئیس‌جمهوری فرانسه شعار "ماکرون استعفا" سر می‌دادند، مواجه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha