• شنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۷ / ۰۳:۴۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97101507501
  • خبرنگار : 71623

احتمال بیماری‌زایی "اسنک پف کرده" تولیدی با خوراک دام

پفک

یک کارشناس صنایع غذایی علت استفاده از خوراک دام در تولید اسنک پف کرده را کسب سود بیشتر از سوی تولیدکنندگان عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، اواخر آذر ماه امسال، سخنگوی سازمان غذا و دارو از  تخلف دو برند معروف تولیدکننده اسنک پف کرده در استفاده از ذرت دامی در تولید محصولات‌شان خبر داد و اوایل دی ماه نیز اعلام کرد که پرونده تخلف این دو برند به دستگاه قضایی ارجاع داده شده است.

در این باره مژده فاضل تهرانی مقدم – کارشناس صنایع غذایی – در گفت‌وگو با ایسنا، علت استفاده از خوراک دام در تهیه اسنک پف کرده را صرفه اقتصادی دانست و گفت: برای تولید اسنک پف کرده باید از بلغور ذرت استفاده شود، اما با توجه به اینکه خوراک دام ارزان‌تر از بلغور ذرت است، استفاده از آن به عنوان ماده اولیه اسنک پف کرده سود بیشتری به تولیدکننده می‌رساند.

وی با بیان اینکه بیشتر شدن نظارت در صنعت غذا باعث شده تولید کالاهای تقلبی در این صنایع کمتر از بخش‌های دیگر باشد، تصریح کرد: در صنایع غذایی نیز افرادی هستند که بدون ثبت پروانه، کارگاه تولید مواد غذایی راه‌اندازی می‌کنند و محصولات بدون پروانه و تاریخ مصرف عرضه می‌کنند.

این کارشناس صنایع غذایی با تاکید بر اینکه خوراک دام نباید در صنعت غذا استفاده شود، اظهار کرد: آسیب مصرف خوراک دام برای انسان‌ها با توجه به موادی که در آن وجود دارد متفاوت است.

وی افزود: بسته به موادی که در خوراک دام استفاده شده در تولید اسنک پف کرده وجود داشته، مصرف آن ممکن است منجر به بیماری‌هایی همچون حصبه، رشد قارچ یا باکتری و سرطان شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
avatar
۱۳۹۷-۱۰-۱۵ ۱۰:۰۴

لطفا نام برندها رو اعلام کنید

avatar
۱۳۹۷-۱۰-۱۵ ۱۱:۱۲

نام برندها را افشا کنید