• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 97111508143
  • خبرنگار : 71467

طبق اعلام مرکز آمار

تولید گوشت قرمز کم شد

تولید گوشت قرمز کم شد

آمار رسمی از کاهش ۲۰ درصدی تولید گوشت قرمز در پاییز حکایت دارد.

به گزارش ایسنا، گزارشی که مرکز آمار در رابطه با کشتار دام کشتارگاه‌های کشور نشان می‌دهد، وزن گوشت قرمز تولید شده و انواع دام‌های ذبح‌شده در پاییز ۱۳۹۷ در مجموع ۸۴.۲ هزار تن بوده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع است.

طبق این گزارش، گوشت گاو و گوساله با ۴۶.۶ هزار تن معادل ۵۵.۳ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

همچنین گوسفند و بره با ۲۸.۲ هزار تن، بز و بزغاله با ۷.۶ هزار تن و سایر دام‌ها با ۲۰۰۰ تن، به‌ترتیب ۳۳.۵ درصد، ۹ درصد و ۲.۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را داشته‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در پاییز امسال با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشان‌دهنده کاهش ۲۰ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۲۲ درصد، برای بز و بزغاله ۱۴ درصد، برای گاو و گوساله ۱۸ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ۲۳ درصد و برای شتر و بچه شتر ۴۴ درصد بوده است.

همچنین بر اساس گزارشی که چندی پیش مرکز آمار از تغییر قیمت کالاهای خوراکی منتشر کرد، تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص نسبت به ماه مشابه سال قبل) گوشت گوسفندی در دی ماه تا ۷۰ درصد و گوشت گاو و گوساله حدود ۶۵.۸ درصد اعلام شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.