• شنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 97112714013
  • منبع : نمایندگی قزوین

تولید سالانه ۲۶ هزار تُن گوشت قرمز در قزوین

تولید سالانه ۲۶ هزار تُن گوشت قرمز در قزوین

ایسنا/قزوین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اعلام کرد: در استان قزوین سالانه ۲۶ هزار تُن گوشت قرمز تولید می‌شود که از این میزان پس از تأمین نیاز استان حدود ۱۲ هزار تُن به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

به گزارش ایسنا، فاطمه خمسه در بازدید از یک واحد کشتارگاهی در شهرستان بوئین‌زهرا اظهار کرد: در روند کشتار دام در کشتارگاه‌های استان تمام مراحل بهداشتی رعایت می‌شود.

به گفته وی با هماهنگی انجام شده کلیه مراحل کشتار و توزیع دام در استان با نظارت کارشناسان دامپزشکی و جهاد کشاورزی انجام می‌شود و در حال حاضر سه واحد کشتارگاه دام سبک و سنگین در استان فعال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: در استان قزوین سالانه ۲۶ هزار تُن گوشت قرمز تولید می‌شود که از این میزان پس از تأمین نیاز استان حدود ۱۲ هزار تُن به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در کشتارگاه‌های استان روزانه پس از کشتار دام و رعایت مسائل بهداشتی، گوشت در سطح فروشگاه‌های استان عرضه و توزیع می‌شود.

خمسه با اشاره به اینکه ورود، خروج و کشتار دام زنده در استان تحت نظارت و کنترل است، تصریح کرد: کشتارگاه «دشت بره» با ظرفیت روزانه کشتار ۶۰ تا ۷۰ رأس دام سنگین و ۲۰۰ رأس دام سبک بخش از گوشت گرم موردنیاز استان قزوین را تأمین می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.