• شنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 97120401597
  • خبرنگار : 71432

کاهش تنوع زیستی تهدیدی جدی برای ذخایر غذایی

تغذیه مواد غذایی رژیم غذایی

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) هشدار داد: کاهش تنوع زیستی تهدید برای ذخایر غذایی است.

به گزارش ایسنا، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد روز گذشته (جمعه) نسبت به کاهش تنوع زیستی در محیط زیست و تاثیر منفی آن بر تولید مواد غذایی در آینده هشدار داد.

در این گزارش که در نوع خود اولین به حساب می‌آید و توسط این سازمان تهیه شده، آمده است: شواهد متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد تنوع زیستی که اساس سیستم غذایی بشر را تشکیل می‌دهد در تمامی نقاط جهان رو به کاهش است. در این شرایط تولید مواد غذایی و محیط زیست با تهدید جدی روبرو می‌شوند.

به گفته کارشناسان با از بین رفتن گیاهان، حیوانات و گونه‌های میکروارگانیسم که در سیستم غذایی بشر نقش حائز اهمیتی دارند، امکان بازگرداندن آن‌ها وجود ندارد.

تنوع زیستی، سیستم کشاورزی را قادر می‌سازد تا برابر شوک‌هایی همچون شیوع بیماری‌ها و آفت ها و مقابله با تغییرات اقلیمی مقاوم‌تر شوند.

به گزارش ژاپن تودی، در گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد آمده است: تغییر در بهره‌گیری از آب و زمین و مدیریت آن‌ها در کنار آلودگی و سوء استفاده از این منابع موجب از بین رفتن تنوع زیستی شده‌ است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.