• یکشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۶:۵۷
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 97120502494
  • منبع : نمایندگی کرمان

استاندار کرمان:برای اشتغال خانواده‌های ایثارگر باید تصمیمی اساسی اتخاذ شود

استاندار کرمان:برای اشتغال خانواده‌های ایثارگر باید تصمیمی اساسی اتخاذ شود

استاندار کرمان با بیان اینکه اشتغال فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران بسیار مهم است، گفت: برای ایجاد زمینه اشتغال فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران در سازمان‌های دولتی نیاز به صدور مجوز استخدام دولتی است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدجواد فدایی در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین پرویز ولی زاده مشاور عالی رئیس جمهور در امور ایثارگران افزود: تعداد زیادی از فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران در استان کرمان مشغول به کار شده‌اند و تلاش می‌شود ضمن توسعه فرصت‌های اشتغال، زمینه اشتغال این افراد نیز توسعه یابد.

وی ادامه داد: برای اشتغال خانواده‌های ایثارگر باید تصمیمی اساسی اتخاذ شود.

فدایی گفت: ارائه تسهیلات اشتغال به خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران نیز می‌تواند بخش مهمی از مشکل اشتغال این افراد را حل کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین پرویز ولی زاده مشاور عالی رئیس جمهور در امور ایثارگران نیز از توجه ویژه استاندار کرمان به ایثارگران تقدیر کرد و ادامه داد: خدمت به ایثارگران نیاز به باور و اعتقاد دارد و دولت تدبیر و امید به صورت واقعی جامعه ایثارگران را باور دارد.

وی خاطرنشان کرد: ابلاغ قانون خدمات جامع ایثارگران نیز یکی از اقدامات شایسته تقدیر دولت تدبیر و امید به شمار می‌رود.

وی اظهار کرد: تدوین سند راهبردی ایثارگران، پرداخت معوقات پرداختی به خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران از سال ۸۹، توجه ویژه استانداران به دیدار با خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران و فرهنگ‌سازی و معرفی ۲۲ اسفندماه به عنوان روز شهید از دیگر اقدامات دولت تدبیر و امید است.

وی خاطرنشان کرد: در دولت تدبیر و امید معوقات پرداختی به خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران به مبلغ چهار هزار میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال به فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران داده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha