• جمعه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97122412842
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

31 هزار بازرسی از مراکز غذایی و اماکن عمومی و پلمب ۹۸ مکان متخلف

رستوران

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آغاز به کار بازرسی‌های سلامت نوروزی بهداشت محیط، گفت: این بازرسی‌ها از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهندس سید رضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در سومین روز (۲۲ اسفند ۹۷) آغاز بکار بازرسی‌های سلامت نوروزی بهداشت محیط؛ ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه، توزیع و طبخ با اولویت رستوران‌ها، قنادی‌ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل‌ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس‌های بهداشتی انجام شد که از این تعداد ۶۹۰ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.

وی گفت: همچنین در این بازرسی‌های انجام شده ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شده است که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است.

غلامی اضافه کرد: در این بازرسی‌ها تعداد ۲۰ هزار و ۲۶۹ مورد سنجش پرتابل انجام شده و همچنین ۲۱ هزار و ۱۷۶ مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است.

به گزارش وبدا، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: براساس گزارش تیم‌های سیار بازرسی بهداشت محیطی سراسر کشور حدود ۲۵ هزار و ۴۴۷ کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته از چرخه مصرف انسانی توسط بازرسین بهداشت محیط خارج شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.