• شنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 97122513166
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

غذاهای خوشمزه خیابانی تبریز را بشناسید

image.png

مگر می‌شود به تبریز سفر کنید و هوس خوردن غذاهای لذیذ خیابانی این شهر به سرتان نزند. شاید دیگر وقت آن رسیده است که از رستوران‎‎ها و غذاهای تکراری دست بکشید و طعم‎های متفاوت و جدیدی را به لیست غذاهای سفرتان اضافه کنید.

‌به گزارش ایسنا، کمتر کسی است که پایش به تبریز برسد و طعم این غذاهای سالم خیابانی را نچشد. پیشنهاد می‌کنیم که در میان گشت و گذار شهری‎ در تبریز، در جای دنجی بر روی صندلی‌های چوبی کنار خیابان بنشینید و گوشه‌ای از فرهنگ غذایی تبریز را با خوردن غذاهای خیابانی آن امتحان کنید.

یرآلما یومورتا (سیب زمینی و تخم مرغ)

یرآلما یومورتا غذای ساده و خودمانی تبریزی‌هاست که از مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می‌شود و طعم آن با کره، گوجه فرنگی، خیارشور، نعناع و انواع ادویه‌جات، وسوسه کننده است و مزه‌اش تا مدت‌ها زیر زبانتان می‌ماند. یرآلما یومورتا فروشی‌ها در اکثر محله‌های تبریز آماده پذیرایی از رهگذران هستند و با خوش‌رویی غذایشان را به آنان تعارف می‌کنند. البته اطراف پارک ائل گلی تبریز، بهشت عاشقان این غذای لذیذ و نوستالژیک است.

جزبز

جزبز در لیست خوش طعم ترین غذاهای خیابانی تبریز خودنمایی می‌کند و با مخلوطی از جگر سیاه، جگر سفید و دل و قلوه گوسفند طعمی به یادت ماندنی را برایتان می‌آفریند. بوی وسوسه کننده این غذا در اکثر کوچه پس کوچه‌های شهر به مشام می‌رسد و نمی‌توانید بی‌تفاوت از مقابل جزبزفروشی‌های کوچک و دوست داشتنی رد شوید. همین جاست که می‌گوئید بی‌خیال تمام تجملات! دل به دریا می‌زنید و یک بشقاب پر جزبز به همراه دوغ محلی سفارش می‌دهید. پیشنهاد می‌کنیم که موقع بازدید از بازار سرپوشیده تبریز حتماً برنامه‌ای برای توقف در جزبزفروشی‌ها و چشیدن طعم آن در فضایی سنتی و کاملاً ایرانی داشته باشید.

مکه (بلال)

بهترین مکانی که می‌توانید بلال را نوش جان کنید، اطراف پارک ائل گلی تبریز است. در گوشه‌ای از این پارک بساط بلال فروشی‌ها پهن است و بلال‌های زرد و خوش رنگ را بر روی منتقل‌هایشان کباب می‌کنند. پیشنهاد می‌کنیم که بلال را با نمک، فلفل، لیموترش و کره میل کنید تا طعمی فراموش نشدنی را تجربه کنید.

ایشلی کوکه (نان روغنی مغزدار)

پشت شیشه مغازه‌های کوچک و بزرگ تبریز، این نان محلی خوش طعم به چشم می‌خورند. نان تازه را می‌توانید در ساعات اولیه صبح تهیه کنید و آن را در کیفتان داشته باشید تا بعد از خریدکردن و یا بازدید از آثار تاریخی و فرهنگی تبریز، خستگی گردش روزانه را با ایشلی کوکه از تن به در کنید.

لبو

دیگر از لبوهای خوشرنگ و خوشمزه تبریز برایتان نگوییم که غش می‌کنید! در فصل‌های سرد سال، زمانی که از سردی هوابه خود می‌لرزید، خوردن این لبوهای یاقوتی خیابانی حالتان را جا می‌آورد.

پخله (باقلا)

شاید دلتان برای غذای ساده و خیابانی لک بزند و ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که حتماً پخله‌های تبریز را امتحان کنید. پخله یا همان باقلاهای جزو میان وعده‌های گرم و لذیذی است که طرفداران خاص خودش را دارد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.