• دوشنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 97122714632
  • خبرنگار : 71455

ویدئو / داستان «کُنار»، از کاشت تا برداشت

کاشت، داشت و برداشت کُنار

«کُنار» از جمله درختان میوه مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری است که در برخی کشورهای اروپا، آمریکا، آفریقا، آسیا و در استرالیا و ایران گسترش یافته است. کُنار از جمله مقاوم‎ترین درختان میوه به شرایط سخت محیطی به‌ویژه شرایط خشکی و کم‎آبی، شوری و درجه حرارت‌های بالا به شمار می‌رود. با وجود ویژگی‌های مطلوب این درخت، کشت‌وکار آن در کشور هنوز به‌درستی تجاری‌سازی نشده و کمبود نهال پیوندی و نبود اطلاعات کافی در مورد پیوند این گیاه، از جمله دلایل آن است. تکثیر این گیاه در استان‌های جنوبی از جمله بوشهر، به روش «قلمه و پیوند تی و لوله‌ای» انجام می‌شود تا بعد از چندین ماه مراقبت، گیاه به بار بنشیند.

تصویربردار: ابوالفضل رستمی / ‏‬ تدوینگر: جواد علیزاده

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
avatar
۱۳۹۷-۱۲-۲۸ ۰۹:۴۹

با تشکر از جناب رستمی در به تصویر کشیدن مراحل پیوند درخت کنار تا به ثمر نشستن آن. بسیار زیبا بود.