• جمعه / ۲ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98010200389
  • منبع : نمایندگی لرستان

"برساق"، شیرینی سنتی لرستان

بُرساق

یک کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌ است.

اعظم گنجی در گفت‎ وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بُرساق یکی از نان‌ها یا شیرینی‌های سنتی استان‌های لرستان ، کرمانشاه ، ایلام  و همدان است.

وی اضافه کرد: این شیرینی محلی از آرد ، شکر ، روغن ، تخم مرغ ، شیر ، نمک و زردچوبه درست می‌شود.

گنجی بیان کرد: در استان همدان تمامی مواد با هم مخلوط شده و ورز داده می‌شود سپس به شکل خمیر نازک درآمده و در آخر در روغن فراوان آن را سرخ می‌کنند.

این کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان ادامه داد: در ایلام و لرستان برای تهیه این شیرینی همه مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت گلوله‌های مخروطی که همانند انگشتان جمع شده است درمی‌آورند برای  همین به آن برساق می‌گویند.

وی گفت: سپس خمیر آماده شده را در روغن سرخ و روی آن را با شکر تزیین می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.